Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanımlar 2 bucuk aylik bebegim var 37 haftalik dogdu bu yuzden kasık fıtığı cikti ve ameliyat olacak haftaya sorum su ki dunden beri kusuyor az az su gibi kusmalari acaba üsüttümü daha once hic olmamisti ilk bebegim bilgim de yok ne yapmalıyım
Hırıltısı varmı reflü olabilir benim kızım reflülü bir bebek sadece anne sütü alınca sizin dediğiniz gibi kusmalar oluyor aptamil anti reflü verince kusması duruyor. Ama sogukta almış olabilir. Geçmiş olsun şimdidrn
Tsk ederim cvb icin evet biraz hiriltisi var ama o hep vardi. Reflu icin doktora goturdum kusma varmi dedi yok dedim cunku yoktu o zamanlar bidrden asladi
Hırıltısı varmı reflü olabilir benim kızım reflülü bir bebek sadece anne sütü alınca sizin dediğiniz gibi kusmalar oluyor aptamil anti reflü verince kusması duruyor. Ama sogukta almış olabilir. Geçmiş olsun şimdidrn
Merhaba hanımlar 2 bucuk aylik bebegim var 37 haftalik dogdu bu yuzden kasık fıtığı cikti ve ameliyat olacak haftaya sorum su ki dunden beri kusuyor az az su gibi kusmalari acaba üsüttümü daha once hic olmamisti ilk bebegim bilgim de yok ne yapmalıyım
Canm benm oglumda da reflü sonradan çıktı dogdugundan beri hep hırıltı vardi hatta doktor bile basta anlamadi döşünü dinledi boseyi yok dediler. Snra baska bi doktor anladi 3 aylikken dusun artk. Kusuyodu oyle flan reflu mamasi onerdi. Aptamil ar reflu mamasi aldktan snra suan gayet rahat şükür kusmalar gitti o bulantilar kalmadi