Bebegim kimsede durmuyor!!!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selamm kızlar..

Dün Kuzenime gittik.. Bebegim ayin 8inde 4 aylık olucak..
Ve etrafa bakindi dürekli yabancıladi..

Bi ara Lavaboya gittim yikti ortaligi.. Aglama krizine girdi..
Hic kimsede durmadi.. Sürekli agladi biri Böcük dese bile yüzüne bakmasi bile yetti..
Uyumayan,yerinde durmayan,mızmız,aksi,sürekli benimle el ele diz dize olmak isteyen,benimle yatıp benimle kalkan bir kizim var resmen..

Bu Sorun beni mahfediyor.. benden baska kimsede durmadigi icin hem cok yoruluyorum hemde hic bi iş yapamiyorum..
Zaten cok yoruluyorum..

Ve hic uyumuyor geceleri uyuyo arada ama uykusu hep 10 dk uyku 10 dk ayakta cok kötü durumdayim kizlar..

Sizce ne yapmaliyim? Yada normalmi düzelir mi? Düzelirse ne zaman düzelir sizce? Kac aylıkken atlatiriz bunlari?

Cünkü Annem gelicek nisanda üzülüp torunum bnde durmuyor diyip üzgün ayrilmasini istemiyorum :(( Hemde biraz dinlenmis olurum..

Son düzenleme:
benim kizim 7 aylik boyle bir sorunumuz yok cunku hep kalabaliktayiz ama kuzenimin kizi ayni sizin dediginiz gibiydi 8. ayi bittikten sonra herkesin pesinden kosmaya basladi, bazi bebekler guven eksikligini oturtmaya calisir demis ona doktor biraz zaman alir demis ama 8. ayda sonra duzeldi yanliz arabada durmuyormus hala evden disari cikamiyorlar sadece, birdr kuzenim her gun bikmadan ona guvendesin, seni seviyorum diyordu ne kadar faydasi olur bilmiyorum ama pozitif
dusunce bir etkisi vardir belki,

benim kizim 7 aylik boyle bir sorunumuz yok cunku hep kalabaliktayiz ama kuzenimin kizi ayni sizin dediginiz gibiydi 8. ayi bittikten sonra herkesin pesinden kosmaya basladi, bazi bebekler guven eksikligini oturtmaya calisir demis ona doktor biraz zaman alir demis ama 8. ayda sonra duzeldi yanliz arabada durmuyormus hala evden disari cikamiyorlar sadece, birdr kuzenim her gun bikmadan ona guvendesin, seni seviyorum diyordu ne kadar faydasi olur bilmiyorum ama pozitif
dusunce bir etkisi vardir belki,

8 aylikken mi :(( bzmkide insAllah hemen düzelir annem gelck nisanda üzülüp gitmesini istemiyorum :(( cok sagol cnm

8 aylikken mi :(( bzmkide insAllah hemen düzelir annem gelck nisanda üzülüp gitmesini istemiyorum :(( cok sagol cnm

anneannesi geldiğinde sizde kalacağından ilk günden sonra alışır ağlamaz ona merak etme annesi,
benim kızım da böyleydi, özellikle yabancı bir eve kalabalık ortama girdiğimizde ağlamaktan helak olur benim kucağıma yapışır inmezdi...genellikle evde anneyle yalnız olan ilk bebekler böyle olabiliyor.zamanla düzelir insaallah...

anneannesi geldiğinde sizde kalacağından ilk günden sonra alışır ağlamaz ona merak etme annesi,
benim kızım da böyleydi, özellikle yabancı bir eve kalabalık ortama girdiğimizde ağlamaktan helak olur benim kucağıma yapışır inmezdi...genellikle evde anneyle yalnız olan ilk bebekler böyle olabiliyor.zamanla düzelir insaallah...

insAllah düzelir cnm cok tsk ederm icim rahatladi ya..

Back