Bu aylarda zaten 500-600 gram almaz ki 200-300 gram falan normal sayılıyor emekliyordur da hareketle Zaten fazla kilo almazMerhaba 8 ay 5 günlük bir kız bebeğim var 6. ay kontrolünde kilosu 7,500 gr gelmişti. Evde tartıyorum 8 kilo veya 7.800 gr geliyor çok iştahlı bir bebek ek gıda öğünlerinde ayına uygun ölçünün tamamını yer sağlıklı bir şekilde besliyorum ve emziriyorum ama kilo alımı çok yavaşladı bunun sebebi ne olabilir fikri olan ya da yaşayan var mı?
Emeklemiyor halen ama çok hareketli 7-8-9. aylarda da 450 gr alması bekleniyor aslındaBu aylarda zaten 500-600 gram almaz ki 200-300 gram falan normal sayılıyor emekliyordur da hareketle Zaten fazla kilo almaz
450 gram alması beklenmiyor Bence bir daha araştırın ya da ebenize doktorunuza sorun ilk aylarda zaten 500 gram yeterli sayılıyor 8 9 aylarda bebek daha da hareketleniyor bence daha az kilo alması normal Siz yine de tereddütte kalıyorsanız doktorunuza bir sorunEmeklemiyor halen ama çok hareketli 7-8-9. aylarda da 450 gr alması bekleniyor aslında
Doğru söylüyorsunuz boyu düzenli bir şekilde uzuyorBoya gidiyordur yediği veya kafa büyüyordur kol uzuyordur , benim kızımda kilo almadığı zamanlar çok oldu ama boyu hep persentile göre normaldi kilo aylarca sabit kaldığı olmuştu, şimdi kilo olarakta normale yaklaştı.endise etmeyin bebek hareketlendi bundan sonra fazla kilo alımı beklemeyin
Tel biryerde tartılmalıMerhaba 8 ay 5 günlük bir kız bebeğim var 6. ay kontrolünde kilosu 7,500 gr gelmişti. Evde tartıyorum 8 kilo veya 7.800 gr geliyor çok iştahlı bir bebek ek gıda öğünlerinde ayına uygun ölçünün tamamını yer sağlıklı bir şekilde besliyorum ve emziriyorum ama kilo alımı çok yavaşladı bunun sebebi ne olabilir fikri olan ya da yaşayan var mı?
Kesinlikle öyle bir de etraftan bu çocuk niye zayıf şunu yedir kilo aldırır seslerini susturamıyorum maalesef takıntı gibi oldu biraz daha o yüzden sürekli tartıyorum ben sağlıklı bir şekilde besliyorum elimden geldiğince ama etrafımdaki insanlar kilo aldıracak şeyleri yedirmemden taraftar örneğin cicibebe muhallebiler şeker tuz gibi bu aydaki bebeğeTel biryerde tartılmalı
Kafa karıştırır
Hem zaten artık hareketleniyorlar ya,kilo alımı yavaşlıyor.
İlk başlarda alıştık ayda 1 kilo almalarına. (Ortalama)
Şimdi az geliyor
Sadece ek gıda mı şuanKesinlikle öyle bir de etraftan bu çocuk niye zayıf şunu yedir kilo aldırır seslerini susturamıyorum maalesef takıntı gibi oldu biraz daha o yüzden sürekli tartıyorum ben sağlıklı bir şekilde besliyorum elimden geldiğince ama etrafımdaki insanlar kilo aldıracak şeyleri yedirmemden taraftar örneğin cicibebe muhallebiler şeker tuz gibi bu aydaki bebeğe
Evet ek gıda ve anne sütüSadece ek gıda mı şuan
Anne sütü ya da mama devam dimi
Ayına göre normal. İlk altı aydan sonra kilo alımı yavaşlıyorMerhaba 8 ay 5 günlük bir kız bebeğim var 6. ay kontrolünde kilosu 7,500 gr gelmişti. Evde tartıyorum 8 kilo veya 7.800 gr geliyor çok iştahlı bir bebek ek gıda öğünlerinde ayına uygun ölçünün tamamını yer sağlıklı bir şekilde besliyorum ve emziriyorum ama kilo alımı çok yavaşladı bunun sebebi ne olabilir fikri olan ya da yaşayan var mı?
Mama takviyesi de yapabilirsiniz aklınız karışırsa.Evet ek gıda ve anne sütü
Mama takviyesi de yapabilirsiniz aklınız karışırsa.
Benim de anne sütü ama gece uyutmadan mama veriyorum hem tam doyuyor hem de uzun uyuyor tok olunca
Ek gıdadan sonra anne sütü onu tatmin etmemeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?