• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim kilo almiyor kizlarr lütfen yardim edin

Esramoktober

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
48
10
3
34
Merhaba bayanlar.100 günlük bebegim var.ilk ay gayet güzel kilo aldi anne sütü aliyodu.ikinci ve ücüncü ayda 550 gr aldi sadece cok üzülüyorum acaba sütüm yaramiyormu doyurmuyormu.ama aglama veya aclik belirtisi olmuyordu yetmeme durumh yok.iki üc saatte bir 125,150 ml sütüm cikiyor.yanliz memede cok kisa kaliyo bebegim sadece önsüt aliyo teshisi koyduk sagip verdim bi hafta denedik yine hic kilo almamis bi gr bilenolur bu sorunu yasayanlar varsa yardimci olablirmi

Bizdede bi saglik sorunu görunmuyor canim gaz ve bagrsak sorunlari haric.onlar engel oluyor sanki ememiyor cocuk karnindan gelen seslerden anliyorm.peki sizce mama takviyesi yapmalimiyim

100 gunlukte noluyo yahu. ilk defa duydumda garibime gitti:KK48: saglik sorunu yoksa devamli kusma vss gibi telas yapmayin. Bi bakmissiniz ayda 1 kiloyu geçmiş. Sonradan gelisiyor boyle bebekler... ya da minyon olcaktir. Sagligi iyiyse sorun yapmayin lutfen obezite kol geziyor..:KK56:

Yani 3 ay bi haftalik diyelim ozaman☺minyon degil aslinda boylu bi bebek 61 cm boyu ama kilomuz 5600.doktorumuz yavas dedi kilo alimi icin.ve 4.ayda ek gidaya baslayalm dedi.bazi bebekler anne sütünu degerlendiremiyormus.o nasil oluyorsa.sütün yaramiyorun kibarcasiydi sanirkm:/mama verip vermemekte kararszim onerilerinizi bekliyorum

Yani 3 ay bi haftalik diyelim ozaman☺minyon degil aslinda boylu bi bebek 61 cm boyu ama kilomuz 5600.doktorumuz yavas dedi kilo alimi icin.ve 4.ayda ek gidaya baslayalm dedi.bazi bebekler anne sütünu degerlendiremiyormus.o nasil oluyorsa.sütün yaramiyorun kibarcasiydi sanirkm:/mama verip vermemekte kararszim onerilerinizi bekliyorum
Dr gerekeni söylemiş zatn.Sağlık ocağına haliyl götürüyorsun aşısı,by ve kilo ölçümü için.Gerekmedikçe zaten mama önermiyorlar.Demek ki çocuğun doyamıyor.Tamam anne sütünün üstünlüğü tartışılmaz da çocuk aç mı kalsın

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. isin garibi ac olsa aglar doymasa da aglar huzursuz olur halinden gayet memnun sorun bu.bes dk emip birakiyor bidahada istemiyo meme kendini yay gbi geriyo kucagimda kafasini cevirio sanirim erken birakacak beni
Tabii gönül ister ki 2 yaşına kadar emsin .Yine de mama versen de emzirmeyi bırakma derim ben .Bn 2 yaşına kadar hem emzirdim.Hemde sütüm yetmiyordu,mama verdim.

kendini yay gibi geriosa gaz sıkıntısı vardır bebişin tatlım o yüzden tam ememio olbilir, kaka-çiş durumu nasıl. yeterli kaka çiş yapıosa doyuodur. bebeğin kilosu kaç

Bebegin kilo alması sağlıklı olduğu anlamına mi geliyor?

Kilo almasın ne olacak ki. Bir sağlık sıkıntısı yoksa kilo almaması önemli değil.

Evham yapmayın.
Kuzenimde böyleydi ama doktor sıkıntı yok diye diye kendisini zor ikna etti.

Anne yüreği heralde :KK14:

Merhaba bayanlar.100 günlük bebegim var.ilk ay gayet güzel kilo aldi anne sütü aliyodu.ikinci ve ücüncü ayda 550 gr aldi sadece cok üzülüyorum acaba sütüm yaramiyormu doyurmuyormu.ama aglama veya aclik belirtisi olmuyordu yetmeme durumh yok.iki üc saatte bir 125,150 ml sütüm cikiyor.yanliz memede cok kisa kaliyo bebegim sadece önsüt aliyo teshisi koyduk sagip verdim bi hafta denedik yine hic kilo almamis bi gr bilenolur bu sorunu yasayanlar varsa yardimci olablirmi
Boyu uzuyor mu. Boy uzuyor ise sorun yapmayın. Benimde çok kilo almadığı dönem oldu ama boyu gayet iyi uzamıştı boya gittiğini söyledi doktor sevindim bende daha iyi diye düşünüyorum. Ama boy dada Uzama yoksa yada çok azsa doktor zaten mamaya başlayın falan derdi. Birde ilk 6 ay süre koymadan sürekli emzirin. Ben 10 15 dk ara ile emzirirdim

Bebegin kilo alması sağlıklı olduğu anlamına mi geliyor?

Kilo almasın ne olacak ki. Bir sağlık sıkıntısı yoksa kilo almaması önemli değil.

Evham yapmayın.
Kuzenimde böyleydi ama doktor sıkıntı yok diye diye kendisini zor ikna etti.

Anne yüreği heralde :KK14:
Olur mu ilk 3 ay güzel kilo almasi lazim ki sonra kilo alimi yavaslayacak zaten e bizimki bu donemde alamadysa sonrasnda umudum yok.beden ruh gelisimi acisinsan kilo alimi onemli.kilodan kastim uc bes degil almasi gereken ayda en az 600 u bile alamiyo benim bebisim

Çocuk aç kalsa ağlar zaten merak etme, ama sürekli emzir emdi bıraktı mi bi 20 dakika sonra gene ver.... Mama verme bence eğer ağlamiyorsa ve Dr önermiyorsa, halinden memnun mutluysa çocuk,doyuyor demektir

Boyu uzuyor mu. Boy uzuyor ise sorun yapmayın. Benimde çok kilo almadığı dönem oldu ama boyu gayet iyi uzamıştı boya gittiğini söyledi doktor sevindim bende daha iyi diye düşünüyorum. Ama boy dada Uzama yoksa yada çok azsa doktor zaten mamaya başlayın falan derdi. Birde ilk 6 ay süre koymadan sürekli emzirin. Ben 10 15 dk ara ile emzirirdim
Evet boyu normal olmasi gerektgi gbi ayda 3 cm seklinde gidiyor.10_15 dk mi?benim bebegim 3 saat arayla 5 dk zor emiyo:((

kendini yay gibi geriosa gaz sıkıntısı vardır bebişin tatlım o yüzden tam ememio olbilir, kaka-çiş durumu nasıl. yeterli kaka çiş yapıosa doyuodur. bebeğin kilosu kaç
Kilosu 5600 3 ay bi haftalik.kaka durumu kotu yapamiyo iki uc hatta bes gunde bir.ama cis gunde 8 10 kez yapio

Çocuk aç kalsa ağlar zaten merak etme, ama sürekli emzir emdi bıraktı mi bi 20 dakika sonra gene ver.... Mama verme bence eğer ağlamiyorsa ve Dr önermiyorsa, halinden memnun mutluysa çocuk,doyuyor demektir
İstemiyo iste bunuda denedim.sürekli beni reddeince emzirmekten korkar oluyorm hep redddecek gbi geliyo

Back