Özellikle bugün morale çok ihtiyacı olan benden desteğinizi hiç esirgemeyin Kızım bugün tam 2 aylık oldu,doktor muayenemiz ve kalça ultrasonumuz vardı. Bebeğim ilk ay 500 gr alınca ilk doktorumuz mama dedi ve ben doktoru değiştirdim. İkinci doktormuz da verilen kararın doğru olduğunu söykelip önce kendini emzir sonra mama ver dedi. Gündüz emzirip geceleri mama verdim ama bu ay gördük ki yine sınırda kilo almış. 2.960 kg olan bebeğim şu an 4.050 kg. Şimdi her emzirmenin ardından mama vereceksin dedi, mamamızı değiştirdi. (aptamil conformil yaptı)Son zamanlarda kaka yapamama sorunu da var neyse onu bir şekilde hallediyoruz ama onun içinde bağırsak düzenleyici bir şurup verdi. Kalça ultrasonunda ise sol kalçada fizyolojik gelişim geriliği çıktı, ortapedistimiz bacak arasına havluyu katla koy dedi...Şimdi ben hangisine yanayım, çok huzursuzum, rahat olmaya çalışıyorum ama kontrol edemiyorum kendimi. Kızım neden kilo almıyor?En fazla 5 dk emiyor, mamayı da emmiyor ya da çok az emiyor...İştahsız bebeğim için ne yapabilirm? Havlu katla koy dedi ama havlu rahatsızlık veriyor üst üste 3 adet bez sardım acaba yeteri mi? Yardım ve desteğinize çok ihtiyacım var
Özellikle bugün morale çok ihtiyacı olan benden desteğinizi hiç esirgemeyin Kızım bugün tam 2 aylık oldu,doktor muayenemiz ve kalça ultrasonumuz vardı. Bebeğim ilk ay 500 gr alınca ilk doktorumuz mama dedi ve ben doktoru değiştirdim. İkinci doktormuz da verilen kararın doğru olduğunu söykelip önce kendini emzir sonra mama ver dedi. Gündüz emzirip geceleri mama verdim ama bu ay gördük ki yine sınırda kilo almış. 2.960 kg olan bebeğim şu an 4.050 kg. Şimdi her emzirmenin ardından mama vereceksin dedi, mamamızı değiştirdi. (aptamil conformil yaptı)Son zamanlarda kaka yapamama sorunu da var neyse onu bir şekilde hallediyoruz ama onun içinde bağırsak düzenleyici bir şurup verdi. Kalça ultrasonunda ise sol kalçada fizyolojik gelişim geriliği çıktı, ortapedistimiz bacak arasına havluyu katla koy dedi...Şimdi ben hangisine yanayım, çok huzursuzum, rahat olmaya çalışıyorum ama kontrol edemiyorum kendimi. Kızım neden kilo almıyor?En fazla 5 dk emiyor, mamayı da emmiyor ya da çok az emiyor...İştahsız bebeğim için ne yapabilirm? Havlu katla koy dedi ama havlu rahatsızlık veriyor üst üste 3 adet bez sardım acaba yeteri mi? Yardım ve desteğinize çok ihtiyacım var
Benim kızımda çok zayıf ve iştahsız kısaca anlatayım 2300 gram doğdu şuan 7 aylık 5900 gram doktor fantomalt ve protifar verdi kullandık ama tokluk hissi yarattı hiç yemek yiyemedi bizde kestik minadex'de kullandım faydasını görmedim sonra zincomega balık yağı kullandık şimdi iştahı biraz daha iyi iştahsız bebek çok zor gün boyu yemek vermesem acıktığını bilmiyor kafayı yiycez yani ama şimdi çok şükür eskiye nazaran daha iyi.
benim kızımda aynı gün boyu yemek vermesem yemeyecek.gün boyu gezdir acıktım diye ağlamaz.açıktım diye ağladığını duymadım son 4 aydır.ben gece uyurken devam sütü veriyorum 90nı zor içiyor sabah 7 de verdim mesela 50 bile içmedi 6 aylık bebek bu kadar az içermi? zaten biberonu sadece uykusunda alıyor.kaç saat geçerse geçsin uyanıkken biberon almıyor kaşık mamalarınıda az yiyor.bikaç kaşık alıp sonra ağzında bekletiyor yutmuyor ağzından çıkarıyor delirtiyor beni.
Aynı benim kızımı anlatmışsın anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum bende ancak uyurken içirebiliyorum yoksa benimkide içmiyo. yemekleri ağzında tutuyor yutmuyor çıkarıyor püskürtüyor benim kızımda 7 aylık diş çıkardıktan sonra daha rahatladı ama seninkide çıkartıyor olabilir diş yerleri ağrıyo olabilir birde bende zincomega balık yağı işe yaradı sanki iştahı daha yerinde
inşallah canım diş çıkartıyordur bakıyorum hiç belirti yok ama.zincomega balık yağını doktormu tavsiye etti.
inanınki şu vitaminlerin hiç faydası olmuyor benim kızım dogdugundan beri zayıf iştahsız bebekti. yemek dedimi kusacak nerdeyse bütün vitaminleri mamaları denedik bagışıklık sistemini güçlendirici şurup içirdim kusmaya kalkıyordu zorla içiriyordum ne için grip olmasın diye cocuk grip oldu gecmedıcocuk vitamin deposu oldu noldu dıyeceksiniz 6yaşında 15kılo cıtı pıtı hala iştahsız sürekli hasta olan bi prenses . önceleri cok üzülüyordum daha yeni kabulleniyorum. benim kızım bu ben bunu öyle kabullenmeliyim dedim. üstüne gitmiyorum ilaç surup tepmiyorum agzına suan iştahımız daha iyi okula gidiyor bir düzen otuturdu arkadaşlarına baka baka yavaş yavaş yiyor üstelik ben kızımdan anne karnım acıktı lafını daha yeni yeni duyorum...
Evet geçtiğimiz ay 20 günde 120 gram alınca zincomega kullanmamı istedi iştah açıcı dedi günde 1 çay kaşığı veriyorum faydasını gördüm çünkü yemek zamanlarım kabus oluyodu artık daha iyi sürekli ağzından çıkarttığı için günde en az 5 kere üst değiştirmeye başlamıştık. Benim kızımında diş çıkartma belirtisi hiç olmadı çok iştahsızdı sadece seninde söylediğin gibi hiç yemek vermesem ağlamazdı. Senin bebeğin kaç kilo
umarım bizdede işe yarar.banada doktorum 6 ölçege kadar çıkabilirsin dedi.bende yogurt.kahvaltı ve meyvesinin içine katıyorum..bi sorum var.
benim kız sade yogurt yiyo.ama şu fantomaltı yedirdigimden beri içine meyve ve biraz pekmez katıyorum yogurduna.eger kokusu falan olursa kusmasın diye.sade yogurdun içine fatomalt katsam aceba yiyebilirmiki..
sade yoğurda katabilirsin ama iyice karıştır toz erisin..tad değişimi olmuyor..ama diğer türlü meyve katarak da fantomalt ekleyip yedirmen daha iyi besleyiciliği artar..
kızlar sma plus var mama.sadece eczanelerde satılıyor.aptamil falan bi işe yaramıyor.bence sma plus ı bir deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?