• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim kilo almıyor. fantomalt işe yarıyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben bir aydır fantomalt kullanıyordum geçen doktora götürdüm tartıldı.bir ayda 400gr almış.bu bizim içini sevindirici bişey.çünkü 4 aydır 400gr almamıştı.sanirim işe yarayacak.umutlanmaya başlmadım:))

1 kutu fantomaltı kaç gün kullandınız? Bizim doktorumuz günde 3 kere 2 şer ölçek verdi ve daha 1 ay olmadan 1 kutuyu bitirdik.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...iyetisyen-recetesi-9-10-aylik-bebek-icin.html bu konyu bi inceler misiniz..

listey baktım.bizimde herşe normal.sağlıklı bi bebek.ama bizim bide yeme sorunumuz var.yani pek yemey sevmiyo.az yer.sizin liteyi benim kız mümkün değl bitiremez.
evet bizde 6 ölçek kullanıyoruz.tahminen bir kutu 10 gün gidiyo.ama biz rapor çıkarttıkdık.artık rahatlıkla yazdırıp alıyorum.
bizim 2.ay kontrolümüzdede bu ay 600 gr almış.gayet memnunum yani.şükür az toparlanır gibi oldu.
rapor 1 yıl ama duruma göre kesebilir yada bir yıl devam edebilirim.bakacagız.
bende kahvaltı.meyve püresi ve yogurda koyuyorum..
sizede kolay gelsin.bu listeyi sizin çocuk yiyebiliyormu.eğerki yiyorsa maşallah daha ne olsun.:))

protifar hiç vermedim ben.kullanmadık yanibelki oda tok tutuyor olabilir.bilemiyorum.ama fantomaltın öyle bişey yaptığını sanmıorum.yada bizde bi etki göstermedi..isterseniz ilk onu keserek bi deneyin diycem ama siz hepsini bırakmışsınız sanırım.yada kullanıyormusunuz siz hala..kiloda bi değişiklik yarattımı..

Son düzenleme:
protifar hiç vermedim ben.kullanmadık yanibelki oda tok tutuyor olabilir.bilemiyorum.ama fantomaltın öyle bişey yaptığını sanmıorum.yada bizde bi etki göstermedi..isterseniz ilk onu keserek bi deneyin diycem ama siz hepsini bırakmışsınız sanırım.yada kullanıyormusunuz siz hala..kiloda bi değişiklik yarattımı..
4 aydır kilo alamdığı gibi verince bizde bu ay fantomalta tekrar başladık..daha bir kutu bitti sizde kaç kutuda 400 ve 600gr kilo aldı bebeğiniz..

benim kızımda aynı gün boyu yemek vermesem yemeyecek.gün boyu gezdir acıktım diye ağlamaz.açıktım diye ağladığını duymadım son 4 aydır.ben gece uyurken devam sütü veriyorum 90nı zor içiyor sabah 7 de verdim mesela 50 bile içmedi 6 aylık bebek bu kadar az içermi? zaten biberonu sadece uykusunda alıyor.kaç saat geçerse geçsin uyanıkken biberon almıyor kaşık mamalarınıda az yiyor.bikaç kaşık alıp sonra ağzında bekletiyor yutmuyor ağzından çıkarıyor delirtiyor beni.

canm ben de aynı durumla karşı karşıyayım. son zamanlarda bi çözüm buldum, biberona su, meyve suyu ya da komposto koyuyorum ağzına dolu 1 kaşık mama,püre veriyorum, hemen arkasından dayıyorum biberonu , zorla da olsa yutuyor ne yapiyim başka çare yok, tavsiye ederim bir de bu şeklde dene.

Back