• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim kilo almamış

Alliswell23

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
5.244
2.575
103
Merhaba kızlar,
Bebeğim şuan 4 aylık. Geçen ay rota aşısı yaptırdık kakası mukuslu ve ufak kan vardı. Bi kaç kere oldu bu sonra geçti her ay güzel kilo alıyordu bu ay hiç kilo almamış 6 Mayıs'ta tarttığım kilo ile aynı kilo da geldi bugün. Aradan 23 gün geçmiş ve hiç kilo alamamış :( çok üzgünüm. Bi süre meme reddi oldu ondan mı anlamadım. Doymuyor mu acaba çişli bez sayısı yeterli 4 5 çişli bez var günde 2 kere de kaka yapıyor. Neden hiç kilo almamış. Böyle bir durum yaşayan var mı?

4.aydan itibaren kilo alımı baya yavaşlıyor bence cisli bez sayısı normal olduğu için sıkıntı da yoktur ama en doğru bilgiyi doktoru paylaşır, bişey demedi mi?

4.aydan itibaren kilo alımı baya yavaşlıyor bence cisli bez sayısı normal olduğu için sıkıntı da yoktur ama en doğru bilgiyi doktoru paylaşır, bişey demedi mi?
Bugün baktım kilosuna doktorla daha paylaşmadım. 4. Ayına yeni girdi geçen aydan almamış hiç aynı kilo.

Merhaba kızlar,
Bebeğim şuan 4 aylık. Geçen ay rota aşısı yaptırdık kakası mukuslu ve ufak kan vardı. Bi kaç kere oldu bu sonra geçti her ay güzel kilo alıyordu bu ay hiç kilo almamış 6 Mayıs'ta tarttığım kilo ile aynı kilo da geldi bugün. Aradan 23 gün geçmiş ve hiç kilo alamamış :KK43: çok üzgünüm. Bi süre meme reddi oldu ondan mı anlamadım. Doymuyor mu acaba çişli bez sayısı yeterli 4 5 çişli bez var günde 2 kere de kaka yapıyor. Neden hiç kilo almamış. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım benimkimde kan yok sadece mukus var çok endişelendim süt ve süt ürünlerini kestim dr gittik sorun yok dedi gaita alfılat sadeve lökosit çıktı başka bişeu yok ama hala tedirginim bu mukus beni çok rahatsız ediyor çevremdekiler ye yemzsen haliyle bebekye kalsium almaz diyorlar ben alerjik diye endişelendim

Persentile bakın eğer normalse korkmayın. Artık hareketlendiği için kilo alımı yavaşlar. Çişli bezi de iyi olabilir böyle şeyler. Doymasa ağlar zaten annesi o kendine baktırır büyümüş artık :)

Back