• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim kendini bayaa bi geri attı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
103
34
Merhaba anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Bugün kucağımdayken kendini birden geriye attı elimde tabak vardı ondan bu oldu sonra hemen doğrulttum tabi ama 5 dk boyunca baya bi ağladı. Artık o da mı korktu yoksa beli mi incindi bilemiyorum. Sonra durdu. Eski haline devam etti. Ama evhamlandım. Sizce birşey olmuş mudur ?

Inşallah olmamıştır ama olsaydı duramazdı huysuz davranır ağlardı. Yinede için rahat etmeyecekse doktora götür

Merhaba anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Bugün kucağımdayken kendini birden geriye attı elimde tabak vardı ondan bu oldu sonra hemen doğrulttum tabi ama 5 dk boyunca baya bi ağladı. Artık o da mı korktu yoksa beli mi incindi bilemiyorum. Sonra durdu. Eski haline devam etti. Ama evhamlandım. Sizce birşey olmuş mudur ?
Merhaba bugün aynısı benim bebeğime oldu bebeğinde bisey oldunu hastaneye gidimmi

Back