Amin çok sağolun evet psikolojim gerçekten altüst birgün istiyorum birgün istemiyorum önce tedavi görmem gerekiyor hem bacaklarımda ki pıhtı için hemde psikolojik olarak atlatmak zor olacak umarım zamanla hafiflerBaşınız sağolsun çok zor bir durum Allah dayanma gücü versin
yeni gebeliği düşünmeyim bence şimdilik, bu psikolojiyle daha zorlayıcı olabilir.
umarım çabuk atlatırsınız
Allah razı olsun inşallah cennet kuşum la kavuşuruz birgün sizinde başınız sağolsun evlat acısı çok zormuşBaşınız sağolsun,Allah cennetinde kavuştursun,çok üzüldüm... 5aylık kaybım var benimde çok zoriyice iyileşin,hem psikolojik hem fiziksel,inşallah yeniden sağlıcakla gelir bebeğiniz.
Amin cnm seninde başın sağolsun çok zor çok içim yanıyorBasin sağolsun cnm rabbim sabırlar versin. Benimde 4 buçuk aylık kaybım var 3 buçuk ay oncecok zor dayanmasi.. Hele sneinki ileri hafta ymis baya
Çok sağolun oğlumun yerini yeni bebek tutamaz biliyorum en az 1 yıl hem bedenen hem psikolojik olarak bekleyeceğim benim gibi olanları merak etmiştim nasıl bir yol çizdiler eğer Allah nasip ederde yeni bebek gelirse onun etkilenmesini hiç istememÇok geçmiş olsun, başınız sağolsun. Bu durumu psikolojik olarak aşmadan yeni bebek denemeyin. Yani onun yerine diye düşünmeyin, çünkü yeni çocuk bundan psikolojik olarak etkilenebilir siz ne kadar hissettirmeseniz de. Rabbim gönlünüze göre versin.
Bende sizin gibi 37+6 da bebeğim karnımda öldü 16 aralik 2020 henüz çok yeni ama kalp problemi vardı doğar doğmaz ameliyat olacaktı fakat kalbi dayanmadi. Sezeryanla doğum gercekleşti doktorum 6 8 ay beklememi söyledi ama yaşiyan bilir beklemek çok zor oyuzden akişina biraktim ve ilk gebeligim çok etkilendim anca yeni bi teselli beni biraz iyi edebilir Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla versin. Bünye meselesi kimi 2 yıl gecsede zorlaniyor kimi 6bay sonra hamile kalıyor bisey anlamıyor.Tibben en az 6 ay dendiğini blıyorum ama bekleme süresi içinSelamün aleyküm arkadaşlar 37+5 günlükken sezaryen ile 3. doğumumu yaptım meğer oğlum karnımda ölmüş suyum çok fazlaydı öldüğü zaman sağa sola çarpmış biz hareket sandık Dr um da zaten anlaman zordu diyor bir hafta öncesinde de bacaklarımda pıhtı atmıştı hastanede 2 gün yattım iğneler ilaçlar falan içim çok yanıyor anlayacağınız insanın 10 çocuğu olsada kaybettiğine yanıyor işte 2 oğlum daha var çok şükür onlar olmasa dayanmak çok zor olacaktı sezaryen sonrası tekrar hamilelik yaşayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız aslında bu konuda kararsızım ama dr um bu durumu anca yeni bir bebekle atlatırsın diyor ve 8 ay kadar bekle diyor( 28 Aralık 2020 de doğum yaptım)
Selamün aleyküm arkadaşlar 37+5 günlükken sezaryen ile 3. doğumumu yaptım meğer oğlum karnımda ölmüş suyum çok fazlaydı öldüğü zaman sağa sola çarpmış biz hareket sandık Dr um da zaten anlaman zordu diyor bir hafta öncesinde de bacaklarımda pıhtı atmıştı hastanede 2 gün yattım iğneler ilaçlar falan içim çok yanıyor anlayacağınız insanın 10 çocuğu olsada kaybettiğine yanıyor işte 2 oğlum daha var çok şükür onlar olmasa dayanmak çok zor olacaktı sezaryen sonrası tekrar hamilelik yaşayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız aslında bu konuda kararsızım ama dr um bu durumu anca yeni bir bebekle atlatırsın diyor ve 8 ay kadar bekle diyor( 28 Aralık 2020 de doğum yaptım)
Amin çok sağolun bir sebep görünmüyor bende doğumdan 1 hafta önce pıhtılaşma olmuştu bacaklarımda tedavi oluyordum ama yeterli olmadı sanırım diyor Dr um geç dönemde oluştuğu içinDoktorlar sebep olarak bir şey gösteriyor mu?
Benim çok daha erken aylarda yaşadığım bir kayıp var sizi anlıyorum Allah sabır versin. Sezeryan sonrası biraz ara verseniz iyi olur bence doktorun dediği gibi
Başınız sağolsun beklemek gerçekten çok zor bugün dr a kontrole gittim Nisan için korunmayı bırakmamı ve tekrar kontrole gelmemi söyledi benim yaşımda ileri olunca çok beklememi istemedi herşeyin hayırlısı artık sizinde inşallah tez zamanda kucağınız dolar bu acıyı ancak yeni bir bebekle atlatabirsiniz diyor Dr um yoksa hep taze kalacağını söylüyorBende sizin gibi 37+6 da bebeğim karnımda öldü 16 aralik 2020 henüz çok yeni ama kalp problemi vardı doğar doğmaz ameliyat olacaktı fakat kalbi dayanmadi. Sezeryanla doğum gercekleşti doktorum 6 8 ay beklememi söyledi ama yaşiyan bilir beklemek çok zor oyuzden akişina biraktim ve ilk gebeligim çok etkilendim anca yeni bi teselli beni biraz iyi edebilir Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla versin. Bünye meselesi kimi 2 yıl gecsede zorlaniyor kimi 6bay sonra hamile kalıyor bisey anlamıyor.Tibben en az 6 ay dendiğini blıyorum ama bekleme süresi için
Başınız sağolsun beklemek gerçekten çok zor bugün dr a kontrole gittim Nisan için korunmayı bırakmamı ve tekrar kontrole gelmemi söyledi benim yaşımda ileri olunca çok beklememi istemedi herşeyin hayırlısı artık sizinde inşallah tez zamanda kucağınız dolar bu acıyı ancak yeni bir bebekle atlatabirsiniz diyor Dr um yoksa hep taze kalacağını söylüyor
Estağfurullah 38 yaşına giricem bu ayın 12 sinde inşallahçok afedersiniz, yaşınız kaç acaba?
Yaşınızda hiç bir şey yok, bi de bunun stresini yaşamayın. İlgilenirseniz size bir şey tavsiye etmek istiyorum; Bediüzzaman hz lerinin mektubatında 17. Mektup var. Çocuk taziyesi.. evladını kaybetmiş anne babalara pek çok müjdelerden bahsediyor. Ben onu okuduktan sonra çok rahatlayacağınıza inaniyorum.Estağfurullah 38 yaşına giricem bu ayın 12 sinde inşallah
Selamün aleyküm arkadaşlar 37+5 günlükken sezaryen ile 3. doğumumu yaptım meğer oğlum karnımda ölmüş suyum çok fazlaydı öldüğü zaman sağa sola çarpmış biz hareket sandık Dr um da zaten anlaman zordu diyor bir hafta öncesinde de bacaklarımda pıhtı atmıştı hastanede 2 gün yattım iğneler ilaçlar falan içim çok yanıyor anlayacağınız insanın 10 çocuğu olsada kaybettiğine yanıyor işte 2 oğlum daha var çok şükür onlar olmasa dayanmak çok zor olacaktı sezaryen sonrası tekrar hamilelik yaşayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız aslında bu konuda kararsızım ama dr um bu durumu anca yeni bir bebekle atlatırsın diyor ve 8 ay kadar bekle diyor( 28 Aralık 2020 de doğum yaptım)
Tabiki ilgilenirim hatta çok sevinirimYaşınızda hiç bir şey yok, bi de bunun stresini yaşamayın. İlgilenirseniz size bir şey tavsiye etmek istiyorum; Bediüzzaman hz lerinin mektubatında 17. Mektup var. Çocuk taziyesi.. evladını kaybetmiş anne babalara pek çok müjdelerden bahsediyor. Ben onu okuduktan sonra çok rahatlayacağınıza inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?