Bebeğim karnımda ölmüş

Sadoline

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
359
252
303
41
Selamün aleyküm arkadaşlar 37+5 günlükken sezaryen ile 3. doğumumu yaptım meğer oğlum karnımda ölmüş suyum çok fazlaydı öldüğü zaman sağa sola çarpmış biz hareket sandık Dr um da zaten anlaman zordu diyor bir hafta öncesinde de bacaklarımda pıhtı atmıştı hastanede 2 gün yattım iğneler ilaçlar falan içim çok yanıyor anlayacağınız insanın 10 çocuğu olsada kaybettiğine yanıyor işte 2 oğlum daha var çok şükür onlar olmasa dayanmak çok zor olacaktı sezaryen sonrası tekrar hamilelik yaşayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız aslında bu konuda kararsızım ama dr um bu durumu anca yeni bir bebekle atlatırsın diyor ve 8 ay kadar bekle diyor( 28 Aralık 2020 de doğum yaptım)

Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. Bu durumu psikolojik olarak aşmadan yeni bebek denemeyin. Yani onun yerine diye düşünmeyin, çünkü yeni çocuk bundan psikolojik olarak etkilenebilir siz ne kadar hissettirmeseniz de. Rabbim gönlünüze göre versin.

Başınız sağolsun çok zor bir durum Allah dayanma gücü versin 😞🙏🏼
yeni gebeliği düşünmeyim bence şimdilik, bu psikolojiyle daha zorlayıcı olabilir.
umarım çabuk atlatırsınız 🙏🏼

Bebeğiniz cennete gitmiş. Allah size sabırlar versin. Biraz vücudunuzu dinlendirin bence şu an bunu düşünmeniz için erken.

Başınız sağolsun çok zor bir durum Allah dayanma gücü versin 😞🙏🏼
yeni gebeliği düşünmeyim bence şimdilik, bu psikolojiyle daha zorlayıcı olabilir.
umarım çabuk atlatırsınız 🙏🏼
Amin çok sağolun evet psikolojim gerçekten altüst birgün istiyorum birgün istemiyorum önce tedavi görmem gerekiyor hem bacaklarımda ki pıhtı için hemde psikolojik olarak atlatmak zor olacak umarım zamanla hafifler

Başınız sağolsun,Allah cennetinde kavuştursun,çok üzüldüm... 5aylık kaybım var benimde çok zor :( iyice iyileşin,hem psikolojik hem fiziksel,inşallah yeniden sağlıcakla gelir bebeğiniz.

Basin sağolsun cnm rabbim sabırlar versin. Benimde 4 buçuk aylık kaybım var 3 buçuk ay once 😑cok zor dayanmasi.. Hele sneinki ileri hafta ymis baya😑

Başınız sağolsun,Allah cennetinde kavuştursun,çok üzüldüm... 5aylık kaybım var benimde çok zor :KK43: iyice iyileşin,hem psikolojik hem fiziksel,inşallah yeniden sağlıcakla gelir bebeğiniz.
Allah razı olsun inşallah cennet kuşum la kavuşuruz birgün sizinde başınız sağolsun evlat acısı çok zormuş

Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. Bu durumu psikolojik olarak aşmadan yeni bebek denemeyin. Yani onun yerine diye düşünmeyin, çünkü yeni çocuk bundan psikolojik olarak etkilenebilir siz ne kadar hissettirmeseniz de. Rabbim gönlünüze göre versin.
Çok sağolun oğlumun yerini yeni bebek tutamaz biliyorum en az 1 yıl hem bedenen hem psikolojik olarak bekleyeceğim benim gibi olanları merak etmiştim nasıl bir yol çizdiler eğer Allah nasip ederde yeni bebek gelirse onun etkilenmesini hiç istemem

Selamün aleyküm arkadaşlar 37+5 günlükken sezaryen ile 3. doğumumu yaptım meğer oğlum karnımda ölmüş suyum çok fazlaydı öldüğü zaman sağa sola çarpmış biz hareket sandık Dr um da zaten anlaman zordu diyor bir hafta öncesinde de bacaklarımda pıhtı atmıştı hastanede 2 gün yattım iğneler ilaçlar falan içim çok yanıyor anlayacağınız insanın 10 çocuğu olsada kaybettiğine yanıyor işte 2 oğlum daha var çok şükür onlar olmasa dayanmak çok zor olacaktı sezaryen sonrası tekrar hamilelik yaşayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız aslında bu konuda kararsızım ama dr um bu durumu anca yeni bir bebekle atlatırsın diyor ve 8 ay kadar bekle diyor( 28 Aralık 2020 de doğum yaptım)
Bende sizin gibi 37+6 da bebeğim karnımda öldü 16 aralik 2020 henüz çok yeni ama kalp problemi vardı doğar doğmaz ameliyat olacaktı fakat kalbi dayanmadi. Sezeryanla doğum gercekleşti doktorum 6 8 ay beklememi söyledi ama yaşiyan bilir beklemek çok zor oyuzden akişina biraktim ve ilk gebeligim çok etkilendim anca yeni bi teselli beni biraz iyi edebilir Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla versin. Bünye meselesi kimi 2 yıl gecsede zorlaniyor kimi 6bay sonra hamile kalıyor bisey anlamıyor.Tibben en az 6 ay dendiğini blıyorum ama bekleme süresi için

Doktorlar sebep olarak bir şey gösteriyor mu?
Benim çok daha erken aylarda yaşadığım bir kayıp var sizi anlıyorum Allah sabır versin. Sezeryan sonrası biraz ara verseniz iyi olur bence doktorun dediği gibi

Doktorlar sebep olarak bir şey gösteriyor mu?
Benim çok daha erken aylarda yaşadığım bir kayıp var sizi anlıyorum Allah sabır versin. Sezeryan sonrası biraz ara verseniz iyi olur bence doktorun dediği gibi
Amin çok sağolun bir sebep görünmüyor bende doğumdan 1 hafta önce pıhtılaşma olmuştu bacaklarımda tedavi oluyordum ama yeterli olmadı sanırım diyor Dr um geç dönemde oluştuğu için

Bende sizin gibi 37+6 da bebeğim karnımda öldü 16 aralik 2020 henüz çok yeni ama kalp problemi vardı doğar doğmaz ameliyat olacaktı fakat kalbi dayanmadi. Sezeryanla doğum gercekleşti doktorum 6 8 ay beklememi söyledi ama yaşiyan bilir beklemek çok zor oyuzden akişina biraktim ve ilk gebeligim çok etkilendim anca yeni bi teselli beni biraz iyi edebilir Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla versin. Bünye meselesi kimi 2 yıl gecsede zorlaniyor kimi 6bay sonra hamile kalıyor bisey anlamıyor.Tibben en az 6 ay dendiğini blıyorum ama bekleme süresi için
Başınız sağolsun beklemek gerçekten çok zor bugün dr a kontrole gittim Nisan için korunmayı bırakmamı ve tekrar kontrole gelmemi söyledi benim yaşımda ileri olunca çok beklememi istemedi herşeyin hayırlısı artık sizinde inşallah tez zamanda kucağınız dolar bu acıyı ancak yeni bir bebekle atlatabirsiniz diyor Dr um yoksa hep taze kalacağını söylüyor

Başınız sağolsun beklemek gerçekten çok zor bugün dr a kontrole gittim Nisan için korunmayı bırakmamı ve tekrar kontrole gelmemi söyledi benim yaşımda ileri olunca çok beklememi istemedi herşeyin hayırlısı artık sizinde inşallah tez zamanda kucağınız dolar bu acıyı ancak yeni bir bebekle atlatabirsiniz diyor Dr um yoksa hep taze kalacağını söylüyor

çok afedersiniz, yaşınız kaç acaba?

Estağfurullah 38 yaşına giricem bu ayın 12 sinde inşallah
Yaşınızda hiç bir şey yok, bi de bunun stresini yaşamayın. İlgilenirseniz size bir şey tavsiye etmek istiyorum; Bediüzzaman hz lerinin mektubatında 17. Mektup var. Çocuk taziyesi.. evladını kaybetmiş anne babalara pek çok müjdelerden bahsediyor. Ben onu okuduktan sonra çok rahatlayacağınıza inaniyorum.

ah ya çok büyümüş karnında neredeyse doğum gelmiş. O yüzden bu kadar etkilenmen çok normal. Anlıyorum.

Ama bunu ancak yeni bebekle atlatırsın diyen bir doktordan emin olamadım ben. Zaten 2 çocuk varmış. Acaba kafanı mı dağıtsan biraz. Bu fikirden uzaklaşsan. Bence kendini toparlaman için 1 sene beklenmeli bayağı doğum yaşamışsın ki doktorun bile en az 8 ay demiş.

8 ayı doldurunca ağustosta korunmayı bırakıp birkaç ay akışına bırak bakalım. Bu arada lütfen kafanı buna takma. Yeni bebekle atlatırsın tavsiyesine de takılma. Bebeksiz de atlatırsın. 2 tane çocuğun var. Eşin var. Atlatmak için elindekilern kıymetni bil ❤️

Yaşınızda hiç bir şey yok, bi de bunun stresini yaşamayın. İlgilenirseniz size bir şey tavsiye etmek istiyorum; Bediüzzaman hz lerinin mektubatında 17. Mektup var. Çocuk taziyesi.. evladını kaybetmiş anne babalara pek çok müjdelerden bahsediyor. Ben onu okuduktan sonra çok rahatlayacağınıza inaniyorum.
Tabiki ilgilenirim hatta çok sevinirim

Başınız sağolsun sizi çok iyi anlıyorum. Ben de dogumuna sayılı gün varken kaybettim bebeğimi tedavi ile olan bir bebekti genetik taramalı tüp bebekti. Doğum için de çok uğraştık günlerce suni sancı aldım ama normal dogum olmayınca sezaryen olmak zorunda kaldım. Normalde sezaryen dogum sonrası iki sene beklenmeli diyor doktorlar ama biizm gibi kaybı olan hastalara bir sene bekle diyorlar. Benim gittiğim doktorlar yaşım düşük over rezervim rahim anomalim ve yaşayan çocuğum olmadığı için en az 6-8 ay beklemelisin dediler. Ben 11. Ayda tekrar gebe kaldım. Kayıp sonrası bebek beklemek çok zor her an yüreğim ağzımda acaba bir şey mi oldu iyi mi diye.

Back