Bebek Beslenmesi bebeğim kalabalıkta ağlıyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beril666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
31
0
36
Ankara
4 aylık oğlum kalabalığı hiç sevmiyor. Ne zaman kalabalık bir ortama girsek sürekli dudağını büzüp ağlıyor. geçenlerde alışveriş merkezine gittik değişiklik olsun diye ama gitmez olaydık. çok ağladı ne yapacağımızı şaşırdık. Sizin bebekleriniz nasıl kalabalıktan hoşlanıyolarmı? geçici bi durummu bu acaba. yardımederseniz sevinirim.

benimkiler yabancı birisine öle yapıyor biz daha dışarı çıkarmadık valla erken doğdular anca doktor kontrolleri azalmaya başladı
4 aylık oğlum kalabalığı hiç sevmiyor. Ne zaman kalabalık bir ortama girsek sürekli dudağını büzüp ağlıyor. geçenlerde alışveriş merkezine gittik değişiklik olsun diye ama gitmez olaydık. çok ağladı ne yapacağımızı şaşırdık. Sizin bebekleriniz nasıl kalabalıktan hoşlanıyolarmı? geçici bi durummu bu acaba. yardımederseniz sevinirim.

Bizimki de aynen öyleydi daha apartmanın kapısından çıktığımız an başlardı ağlamaya.O zamanlar çok korkmuştum hep öyle olacak diye.Bir yere gitmeye korkardım dışarı çıkmak istemezdim huysuz olurdu çünkü hep.Benim oğlum erken doğmuştu ocak ayıydı ve biz 3 ay hiç dışarı çıkmamıştık eve misafir de gelmemişti biz hep ona yormuştuk bu durumu.Şimdi oğlum 13 aylık.O durum geçeli çoook oldu.Şimdi de sabah gözünü açar açmaz atttaaaa diyebaşlıyo yatana kadar attttaaaaa.Kapıya gidip kapıyı açmaya çalışıyo.Merak etme geçecek.Ben o asosyal durum için yurtdışından bitkisel bir ilaç bile getirtmiştim durum o kadar kötüydü yani doktora göstermiştim.Kullanabilirsiniz demiştim ama ben hiç kullanmadım.Sonra yavaş yavaş geçti.6-7 aylıktı düzeldi.Daha çok minik annesi merak etme geçecek.

konunu tesaduf eserı gordum suan kızım 5 aylık aynı dert bende de var.senın durum duzeldımi.inşlh gecmıstır.ben kafayı yemek uzreyim

benım kızım avm de degılde bı yere oturmaya gıttıgımızde kımseye laf bıle attırmaz aglardı ve malesef tam 2 sene ssurdu

Back