- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim oğlumda da aynı sorun vardı cok şükür şimdi çatlak iyi oldu. Kantron yağı var onu ılık suya bir fincan dök ve zeytin yağı da ekleyebilirsin 15 dakika suyla hem oyun oynasın hem otursun. Hergün mutlaka yapman gerek çünkü makat içine yağın nüfus etmesi gerek. Poposuna fazla dokunma sonrası tranvatik oluyor korku kalıyor o yüzden yağı suya dökmek en mantıklısı. Daha sonra gün kurusu kayısı al ve 5 tane cezvede kaynat. Yumuşayan kayisilari robotta marmelat yap hergün iki yemek kaşığı yedir ama taze olacak hergün. Kombiyotik ve probiyotik mayalar var bizim markalı, kipada metroda satılıyor onunla ev yoğurdu kuracaksın ve sorun çözülecek. Allahın izniyle.merhaba hanımlar 9 aylık bebeğim kakasını çıkaramıyor makatında çatlak ve kanamalar var kakasını ne ile yumuşata bilirim fitil işe yaramıyor koyduğum gibi ıkınıp çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
fitil kullanma çatlak olduğu için daha kötü olur doktor ilaç vermediyse zeytinyağı kullan kayısıyı robottan geçirip yedirebilirsin poposuna da sürekli zeytin yağı sür ve anestol krem sür anestol iyileştiriyor poposunu kızım bebekliğinden beri defalarca kabız oldu doktorumuz bu şekilde tedavi uyguladı ayrıca bize dup .... ve bağırsak düzenleyici ilaç vermiştimerhaba hanımlar 9 aylık bebeğim kakasını çıkaramıyor makatında çatlak ve kanamalar var kakasını ne ile yumuşata bilirim fitil işe yaramıyor koyduğum gibi ıkınıp çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Fıtıl yapma daha çok tahriş olur.. Kac gün boyunca yapamıyo... benim kızımda kabizken catlagi tahrisi olmuştu... doktor anestol pomad krm verdi... Bol su içir... zeytinyagi sadece yarım çay kaşığı içir kabız oluncamerhaba hanımlar 9 aylık bebeğim kakasını çıkaramıyor makatında çatlak ve kanamalar var kakasını ne ile yumuşata bilirim fitil işe yaramıyor koyduğum gibi ıkınıp çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Neden oyle diyorsun tabiki bu konu tamamen hekimlik bir konu kivi diyorsun mesela belki de kiviye alerjisi vardir kivi ciddi alerjik reaksiyonlara yol acabilir....daha kotu sonuclar alabilir. Bende karsiyim millet sunu deniyor sende bir dene diyenlere..Bilgi vermek yerine birde konu actin diye fırca yersıin bazen burda..herkes isine baksin bence..
Kac aylik bebegin? Ek gida aliyosa kayisili yogurt zeytin yagi kivi ise yariyor.. aslinda sutte sokturur..
doktor haksiz sayilmaz aslinda. Kronik kabizlik mi son zamanlarda mi oluyor? Cocuga hangi gidalari veriyorsun? Gida secimi yanlis olabilir. Gün kurusu iyi gelir ama bebek kucuk daha. Az vermen lazim.dr ilaç önermedi bagırsağını tembelleştirirmiş vs. dedi birde zeytin yağı önerdi fakat hiç bir faydasını görmedik zeytinyağının malesef![]()
Ya soruyorum kac aylik diye dimi? Doktora zaten gitmistir.. zaten 6 aylik bebege kivi vermez bu anne.. yogurt filan verir... zeytinyagi verir.. doktora gitmek yerine burda niye konu aciyosun diyolar bende buna karsiyimNeden oyle diyorsun tabiki bu konu tamamen hekimlik bir konu kivi diyorsun mesela belki de kiviye alerjisi vardir kivi ciddi alerjik reaksiyonlara yol acabilir....daha kotu sonuclar alabilir. Bende karsiyim millet sunu deniyor sende bir dene diyenlere..
Acip sormamali bence sizcede sormali mantik olarak doktorlar bile kendi web sitelerin de sorulan sorulara hastalara gorup muayene yapmadan bir oneride bulunamayiz yazarlar..mesela ..Ya soruyorum kac aylik diye dimi? Doktora zaten gitmistir.. zaten 6 aylik bebege kivi vermez bu anne.. yogurt filan verir... zeytinyagi verir.. doktora gitmek yerine burda niye konu aciyosun diyolar bende buna karsiyim
tşk. ederim malesef sıcak su yöntemide işe yaramıyor pazartesine kadar bekleyemem baska dr götürcez ama cocuğum mahvoldu kakası cok fazla sert cıkaramıyor ne yazıkkı
Bak yillar evvel ilk bebegimde bende benze durunla karsilastim ve doktordan sonra buraya konu actim ve Allahin izniyle tavsiyelerle kakasini yapti yavrum.. ayhh gece geceAcip sormamali bence sizcede sormali mantik olarak doktorlar bile kendi web sitelerin de sorulan sorulara hastalara gorup muayene yapmadan bir oneride bulunamayiz yazarlar..mesela ..
Neden sinirleniyorsunuz hanimefendi sadece tepki gostermek sizinmi hakkiniz buraya neden soruyorsn diyenlere tepki gosteriyorsun atar yapiyorsun...bende size tepki gosteriyorum ayhhhh gece gece ....dimi falan demeler:)) neyse konu sahibi yazilanlari tek tek uygulayip bebegine en etkili yolu bulsun madem bizde alintilasmayip iyi geceler..Bak yillar evvel ilk bebegimde bende benze durunla karsilastim ve doktordan sonra buraya konu actim ve Allahin izniyle tavsiyelerle kakasini yapti yavrum.. ayhh gece gece
Doktor.ne dedidr gitmediğimi nerden biliyosun ya konu ile ilgili bi yorumun yoksa boş boş konuşmayın sizde