Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNternette yazar sen korkma 5-6 aya kadar olabiliyo konun taşınız birazdan bu yüzden çabuk cvp vermek istedim snne sütü alıyo bebeğin sanırım daha küçükKizlar merhaba bugun bebegim ilk defa cok acik beyaza yakin renkli bir kaka yapti bununla ilgili daha once pekde iyi seyler okumamistim basina gelen varsa yazsin lutfen cok telasliyim safra kesesi tikanik olabilir yaziyor
Kı
kız susmayankalem kadın korkmuş zaten bide ne yollamışsın
Yazdiklariniz icin tesekkurler zaten aynilarini bende okudum nette ama ilk kakasi oldugu icin ikinciyi beklemek istedim ikinciside ayni sekilde olursa mutlaka goturucem zaten ama bazi yerlerde fazla sut tuketimi oldugunda sindirilmeden atildigi icinde olabilir gibi seyler yaziyor birebir yasayan varsa banada doktora gitmeden once fikir olsun istedim safra kesesindense tek cozumu ameliyat diyor ins oyle birsey degildirAma doktora gitmek , acile gitmek varken neden buraya yazmak ?
Hem dedim ya ben yazmadım netten bakıp alıntıladım .
Bir de beyaz kak en alttaydı biliyor musun ona gelene kadar bir sürü kaka gördüm
Bence teşekkürü hak ediyorum
Konu sahibi canım korkutmak amaçlı yazmadım . :*
Yazdiklariniz icin tesekkurler zaten aynilarini bende okudum nette ama ilk kakasi oldugu icin ikinciyi beklemek istedim ikinciside ayni sekilde olursa mutlaka goturucem zaten ama bazi yerlerde fazla sut tuketimi oldugunda sindirilmeden atildigi icinde olabilir gibi seyler yaziyor birebir yasayan varsa banada doktora gitmeden once fikir olsun istedim safra kesesindense tek cozumu ameliyat diyor ins oyle birsey degildir
Ay biliyorum kuzum alıntı olduğunu ama tecrübeyle konuştuk bizde ondan dedim sanada bi takılıyım dedimAma doktora gitmek , acile gitmek varken neden buraya yazmak ?
Hem dedim ya ben yazmadım netten bakıp alıntıladım .
Bir de beyaz kak en alttaydı biliyor musun ona gelene kadar bir sürü kaka gördüm
Bence teşekkürü hak ediyorum
Konu sahibi canım korkutmak amaçlı yazmadım . :*