Bebeğim kafasını sürekli sağa yatırıyor

mavilihayat00

💙
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
2.071
1.058
Merhaba anneler, 1 ay 4 günlük bebeğim var. Sırt üstü yatırıyorum kafasını sürekli sağa tam olarak çeviriyor. İlk 20 gün dikkat etmedim sonra düzleşme olunca dikkatimi çekti. Kafasını düz veya sol yapıp müslin rulolayıp destekliyorum ama fırsat buldukça sağa çeviriyor. Altını değiştirirken sağa düşüyor kafası. Arkası ve sol tarafı yuvarlak acaba diyorum sağ düzleştiği için kafası oraya mı düşüyor. Seslendiğimde bişey gösterdiğimde kafasını sola çeviriyor. Kucağımıza aldığımızda boynunu kaldırıyor bir eğrilik görmedim. Başına gelen var mı ne yapmalıyım.

Bizimde aynıydı saçı çıkınca belli olmuyo şuan ben engel olamadım çok da üstünde durmadım açıkçası rahatı bozuluyordu ağlıyordu ben kafasını düzeltince

Benim kizim da oyleydi, cok gec farkettim ama hemen duz kafa yastigi aldim, cok uygun fiyatli bisey siz de hemen alip o yastikla yatirin, kafasi biraz bir tarafa dogru yamuk olabilir yoksa.

Bizimde aynıydı saçı çıkınca belli olmuyo şuan ben engel olamadım çok da üstünde durmadım açıkçası rahatı bozuluyordu ağlıyordu ben kafasını düzeltince
Ne zaman bıraktı tek yöne yatmayı peki. Benim oğlumun saçıda var çok düzleşme yok yada son günlerde düz veya sol yatırdığım için biraz kaybolmuş olabilir.

Boyun kaslarinda kisalik olup olmadigini Doktor ya da fizyoterapist kontrol etsin . Saga yatisin bir sebebi olmali Benim kizim da sola yatiyordu Engel olamadik asimetriden dolayi bir türlü kask terapisine basladik. Size daha önce yazmisim zaten bu konu ile ilgili

Prof ile görüştüm dün. Elle muayenede sorun yok tortikollis falan görünmüyor sadece masaj yapın dedi

Aldım ama düzeltir mi bilmiyorum. Sürekli sağa yatmasından rahatsız oluyorum artık ne zaman bıraktı sizin bebek
Donmeye basladiginda sadece tek tarafa yatmamaya basladi. Duz kafa yastigi ise yarar epey surekli onunla yatirin . Uyumazken bile kafasinin altinda olsun.

Ne zaman bıraktı tek yöne yatmayı peki. Benim oğlumun saçıda var çok düzleşme yok yada son günlerde düz veya sol yatırdığım için biraz kaybolmuş olabilir.
Ben bir sene boyunca kundakladım uyuyamıyordu çünkü çok sıçrıyordu. Tam bir yaşında kundağı bıraktık uyurken dönmeye başlayınca düzeldi. Sizinki de dönmeye başlayınca düzelir merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…