Maşallah. Bence geçecektir Allah'ın izniyle. İnanıyorum. Onların ciltleri, hücreleri dünyanın en taze formları... Dilerim hiçbir iz kalmasın. İnşallah benim bebeğimde de kalmaz.
Bize ilk anda ikinci derece yüzeysel yanık dendi. Pazar gecesi yanmıştı. Pazartesi ikindi gibi ilk pansuman yapıldı. Normalde Salı günü yapılacaktı ama biz Pazartesi günü bir şey sormaya gitmiştik. Gelmişken yapalım pansumanı dediler. İkinci pansuman Perşembe günü yapıldı. Perşembe günü ayağındaki yara derinleşmiş dendi. Bilemiyorum. Bir sonraki pansuman Pazartesi günü olacak. Bir haftası da dolmuş oluyor o zaman artık. İnşallah güzel bir netice görürüz. Sol ayağının üstü, altı... Sol bacağında dizinin arkası hariç alt ve üst baldırı tamamen yandı. Sağ ayağında da ayak bileğinin sağ ve sol tarafı. O kadar çok ki yanığı yavrumun
Size özelden mesaj göndersem bana mesaj atabilir misiniz WhatsApp'tan. Sonraki sürecimizi, kullandıklarınızı, nelerin iyi geldiğini öğrenmek isterim. Ben de size bebeğimin yanık görsellerini atayım, belki siz mukayese yapabilirsiniz.
Çok kötü bir kaza... İlk gecelerdeki ağrıları, acıları bir biz biliriz bir Allah bir de çocuklarımız. Dilerim bir daha böyle bir acıyla, evlatla sınanmayalım. Allah bize merhamet etsin.
Bu arada rif ampül, dövülmüş yeşil elma, bal mumu+zeytinyağı, haşlanmış yumurta sarısının yakılarak çıkartılan yağı, contractubex merhem gibi pek çok seçenek öğrendim. Siz bunları duydunuz mu veya uyguluyor musunuz? Ben Plastik cerrahiden randevu da aldım şimdiden 23 Mart için. Belki doktor başka bir şey de tavsiye eder diye düşündüm. Contractubex merhemini plastik cerrah yazıyormuş bu arada.
Neyse ben size numaramı iletiyorum.