• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim için yardım lütfen

filancam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ne olur bana bir akıl verin . 10 gundur hırıltılı oksuruk vardı doktora gıttım 6 adet ıgne ve surup yazdı.Bır hafta sonras goturdugumde doktor gectıgını soyledı fakat bebegım hala oksurmeye devam edıyor.Hırıltısı da var .Bebegımde balgam ve oksuruk devam etmekte arkadaslar ne yapabılırım fıkrı olan varsa benımle paylasırsa cok memnun olurum

ayni seyi bende yasadim gecen hftya kadar.. 10 aylik oglum nerdeyse kusana kadar öksürüyordu.. ilac kullandik dr iyilesti dedi ama hiriltili öksürük devam ediyordu.. vucut ifrazati atmak istiyor dedi dr.. balgam söktürücü ilacta denedik ama care olmadi.. bi tanidigimizin tavsiyesi ile pekmez ve zeytinyagi karisimini denedim ve cok cok faydasini gördüm.. denemeni tavsiye ederim.. dogal gidalar sonucta bir zarari olmaz.. bire bir ölcülerde karistiriyorsun iyice, macun kivamina geliyor.. kasikla yediriyorsun.. bir iki kasik yeterli.. bogazini yumusatiyor ve balgami söküyor.. ben 3 kasik zeytinyagini 3 kasikta pekmezle karistirdim.. bittikce yeniden yaptim.. hatta icine birazcik zencefilde atabilirsin.. o da öksürük icin cok faydali..

odasını nemli tut mesela eelktrk sobasınn önüne metal kaba su koy önnde kayansın oda ılı kolsun nemli olsun..yada çaydanlık kaynat elekrtkli ocak koy odasına vss..balgamlı öksürüyo ise dizine yatır sırtına hafif vurarark balgam atmasnı sağla çıakrır onu..18 aylık sa tabi.. birkaç damla ılık su içinde eritilmiş bala limon suyu katarak hazırla içir..geçmiş olsun cnm...ALLAH şifa versin inş..

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim . Pekmez ve z.yağını denicem.Bebeğim daha 8 aylık . Devamlı hastalanmasının nedeni çok fazla terliyor olması .bir türlü ne yapacağımı bulamadım terlemesin diye

Back
X