• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim için digital ateş ölçer tavsiyesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hale23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
2
0
86
Uşak
Weewell WTN550 Dijital Non-Contact Termometre isimli uzakan bebeğimin ateşini ölçen bir cihaz almayı düşünüyorum. ancak bu cihaz uzaktan ölçüm yaptığı için hata yapmasından endişe ediyorum. ama kullanımı kolay olduğu için hata yapmıyorsa almayı düşünüyorum. bu cihazı kullanan arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. saygılar.

Bu cihazi bilmiyorum ama, lanaform diye bir markanin emzik seklinde olani var. kucuk bebekler icin ideal gibi gorunuyor. Bir de ona bak istersen. Uzaktan olcmek bana mantikli gelmedi acikcasi.

Biz raks kullanıyoruz memnunuz ama weewell de çok iyi bir marka. Alın bence de...

merhaba..ben santabebenin uzaktan ateş ölçer cihazını aldım..ve çok memnunun tavsiye edrim..yanlız iç ateş oluyosa çocukta cihaz ayarını düşük tutmanı tavsiye edrm..çünkü kızımın kulağından ölçüm yaptığımda 37 çıkıyosa koltuk altı 36.5 çıkıyodu..tabi alarmda koltuk altı ölçümüne göre sinyal veriyor..

Son düzenleme:
canım bende wewell ateş ölçer kullanıyorm kızıma çok memnunum hem alından hem kulaktan hemde uzaktan dokunmadan ölçme özelliği var ama ben ne olur ne olmaz diye kulaktan ölçüm yapıyorum.ayrıca oda sıcaklığını ve banyı suyunun sıcaklığınıda ölçüyor bence bu özelliğide çok önemli mutlaka olması gereken bir özellik

ben oğlum doğduğunda almıştım şuan 2,5 yaşında ve hiç kullanamadım kaç kere tamire gitti asla tavsiye etmem 119 tl ye almıştım hemde yazıklar olsunnn onu üretenlereee

Back