bebeğim için bilgilerinize ihtiyacım var.

maviszeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
48
0
36
Niğde
arkadaşlar benım bebeğim kakasını yapmadan önce çooook ağlıyo.yaptıktan sonrada ağlıyo.kakası da böyle yapış yapış.sünüyor.doktora götürdüm mikrobik bisey yok dedi ama bebegım ağlıyo ve cok uykusu var uyuyamıyor.gece hele hiiiiiiiiiç uyumuyoruz sabaha kadar ayaktayız dayanacak gücüm kalmadı.kakasının böyle olması normal mi.acaba karnı mı agrıyor.bu arada bebegım 5 aylık ve emiyor.lütfen fikirlerinizi paylasın.çaresiz kaldım.

canım bebek cerrahisine gösterdinmi hiç.belki poposunda darlık vardır ondan zorlanıyordur.yada bağırsak düzeninde sorun vardır.allah şifa ve kolaylık versin.

canım bebeğin 5 aylık olmasına rağmen bazı bebeklerde 3ayda geçmiş olsada gaz olabilir.sırtını ovala.eğer karnı ağrıyorsa güzel bir banyonun arkasından bebekyağıyla masaj yap ben akşamları banyo yaptırıyordum bebek yağıylada bir güzel yağlıyordum mışıl mışıl uyuyordu.karnına badem yağıda sürebilirsin.ama masaj yap bol bol hem hoşuna gider hemde rahatlar..

tşk ederim kızlar.masajı denıycem 5 aylık oldu ama sanırım hala gazı var.bi de kakasının böyle olması normal mi sizce.sizin bebeklerinizde de oldu mu böyle?

kakasının sümüksü olması normal değil, mikrobik olmaktan öte başka sorunlar da olabilir. başka bir dr a daha göster bence

eğer ek gıdaya başladıysan ondan dolayı olabilir benim de bebeğim ilk ek gıdaya başladığımda (çok afedersiniz) kek hamuru kıvamında yapış yapış yapıyodu son iki gündür normale dönmeye başladı
ayrıca kaka yaparken benim bebeğim de kendini çok sıkıp bazen bağırıyor ben bunları normal görüyorum sonuçta bağırsaklar gelişmeye devam ediyor ve vücudun daha önce hiç tanımadığı yiyecekler vermeye başlamış oluyoruz tabiki bir alışma süreci olacak..
hele ki doktorunuz bir sorun görmemişse demekki normalmiş

kakasının kıvamı değişmezse başka bir doktora daha götür bence.gazdan dolayı da ağrı yapabilir.karın masaj yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…