Önce yoğurt vermiştim 3 gün kuralına uyup bir çk daha sonra tatlı ve yemek kaşığı olarak 3 gün sonu sebze verip 3günde yoğurt ile karıştırıp vermiştim hoş ne yaptıysam öyle bayıla bayıla yemedi ama daha erken ya tadını alsa yeter bence meyve püresi falan dene belki yer ama onların bizim gibi yemesini beklememeliyiz tadını alsa yeter benceÖncelikle merhaba.
Artık ek gıdaya geçme vaktimiz geldi 2-3 haftadır bebeğime bir şeyler tattırmaya çalışıyorum ama hiçbir şey istemiyor, hemen tükürüp öğürüyor. Ne versem tiksinip ağzından çıkarıyor bu durumdan çok yoruldum. Siz ek gıdaya geçişte neler yaptınız nasıl alıştırdınız?
Önce yoğurt vermiştim 3 gün kuralına uyup bir çk daha sonra tatlı ve yemek kaşığı olarak 3 gün sonu sebze verip 3günde yoğurt ile karıştırıp vermiştim hoş ne yaptıysam öyle bayıla bayıla yemedi ama daha erken ya tadını alsa yeter bence meyve püresi falan dene belki yer ama onların bizim gibi yemesini beklememeliyiz tadını alsa yeter bence
6. Aya girecek gelişimi iyi olduğu için doktor 5. Ayda başla dediBebeğiniz kaç aylık ve ayına uygun mu veriyorsunuz?
Bebeğe yenir gözüyle bakılıp her sebze meyve verilmemeli.
Yoğurt vermiştim, sonra yoğurt içerisine çok az havuç patates zeytinyağı koymuştum.
Meyve olaraktan da elma ve armutu cam rendeden geçirip veriyordum.
Doktor tuz kesinlikle yasak dedi yemeklerden tattırmak problem olmuyor muİlk olarak 5 aylıkken yoğurt vermiştim.Yemeklerden 2 3 kaşık tadını öğrensin diye tattırıyordum. Her gün yarım elma veya armut
Zorla yedirmeye karşıyım zaten kendi isteğiyle yesin istiyorum ama o kadar kötü tepki veriyor ki hiç istemeyecek diye korkuyorumZamanla alışıyorlar zorlama yerse yer yemese daha süt bebeği zaten ana besini anne sütü ya da mama
Yedirdim ben bişey olmadı. İlk başta 1 2 kaşık yemek sularından tattırdım,yeni başlayınca çok yemezler zaten. Hergun biraz biraz ver alışırDoktor tuz kesinlikle yasak dedi yemeklerden tattırmak problem olmuyor mu
Yo sonradan alışıyorlar yeni değişik bişey onlar için sonuçta benim kızımda yemiyordu hiç alımıycak sandım ama yiyo şuan tabi yemek isterse istemezse kafasını çeviriyorZorla yedirmeye karşıyım zaten kendi isteğiyle yesin istiyorum ama o kadar kötü tepki veriyor ki hiç istemeyecek diye korkuyorum
Neler verdiniz ? Sizden başka bir şey veren var mı ? Sizden habersiz tatli-tuzlu birşeyler deneten ?Öncelikle merhaba.
Artık ek gıdaya geçme vaktimiz geldi 2-3 haftadır bebeğime bir şeyler tattırmaya çalışıyorum ama hiçbir şey istemiyor, hemen tükürüp öğürüyor. Ne versem tiksinip ağzından çıkarıyor bu durumdan çok yoruldum. Siz ek gıdaya geçişte neler yaptınız nasıl alıştırdınız?
Hayır benden izinsiz bir şey verilmedi. Yoğurt, yumurta sarısı, kayısı, şeftali, salatalık denedimNeler verdiniz ? Sizden başka bir şey veren var mı ? Sizden habersiz tatli-tuzlu birşeyler deneten ?
Ne kadar sürede alıştı kiYo sonradan alışıyorlar yeni değişik bişey onlar için sonuçta benim kızımda yemiyordu hiç alımıycak sandım ama yiyo şuan tabi yemek isterse istemezse kafasını çeviriyor
Deneyeceğim teşekkürlerYedirdim ben bişey olmadı. İlk başta 1 2 kaşık yemek sularından tattırdım,yeni başlayınca çok yemezler zaten. Hergun biraz biraz ver alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?