- 31 Ekim 2013
- 21.386
- 71.698
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
saga sola yalpalanıyormu tatlım bi bak bana yaz bakalımmm yani bagımsız gıbımı
az kaldı 5-10 dkya çıkacağım canım..
evet ben inanıyorum uça uça haber vereceğinize.hiç panik yapmadan sakince gidin hastaneye.endişelenmeyin.
yalpalanıyor mu derken anlayamadım canım o ne demek
bu arada yorumunuzu beğeneyim derken yanlışlıkla kib'e bastım ama tamamlamadan geri çıktım, umarım bir sıkıntı olmaz, kusura bakmayın lütfen..
Tekrar merhaba kizlar,
İlk once cok tesekkur ederim mesajlariniz ve cevaplariniz en onemlisi de ilginiz icin... :) isten cikarken esimi aradim hastaneye gidelim diye o da ilk once eve gidelim biraz uzan dinlen dedi eger hala hissetmezsen gideriz dedi boylece eve geldik biraz uzandim hem sancim da vardi iyi hissetmiyodum uyumusum uyandiktan bi sure sonra ufak ufak hissetmeye basladim bebisimin hareketlerini.. Dun aksam esime cok kizmistim ona gerilmistim (sacma sapan bir nedenden oturu) bugun de isyerinde cok gergindim isler cok yogundu ve bi ton aksilik oldu zaten o yuzden de sancim tuttu sanirim o yuzden dun ve bugun hissedemedim ama Allahima binlerce sukur simdi cimcime kizim basladi yine kipirdanmaya.. :) tekrar tesekkur ederim hepinize kizlar yanimda olup mesajlarinizla bana desteginizi hissettirdiginiz icin
Ohh çok şükür.geçmiş olsun.gözünüz aydın.sağlıkla kucağınıza alın inşallah
sükür allah size bagislasin sitede yeniyim kac saattir ariyorum senin actigin konuyu cok zor buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?