bebeğim hareket etmiyor.. :(

Canım önce sakin ol stres yapma allahın izniyle birşeycigi yoktur kuzumuzun.Uyuyor olabilir benim oglum bazen bir iki gün hareket etmezdi bende telaşla doktora giderdim her defasında uyuyor olurdu sıpa.İnş seninkide öyledir.Ama yinede ihmal etmeden doktora git ve neticeyi bizede bildir olurmu.

kocaman bebiş olmuş
hayrlı mutlu haberlerle dönün inşallah
umarım tembellik yapıyordur

ben emınım guzel haberlerle dönecegıne annesı.bende arada hıssetmıyordum korkuyordum solugu saglık ocagında alıyordum. burdada drlar vermıyo telını

umarim bebisin.iyidir. ama cok fazla beklemissin. birdaha.bu kadar uzatma. hemen git bi nst baglasinlar

Acile gitti mi arkadaş ne oldu acaba inşallah güzel haberlerle gelir Allah bebeğini anneciğiyle babacığına bağışlasın:nazar:

Son durum nedir gittiniz mi doktora içinizi ferah tutun uyuyodur bebiş ama ihmal etmeyin bir daha..doktorum bir saat bile oynamasa önce tatlı birşeyler ye yine oynamasa hemen gel derdi bana..

Tekrar merhaba kizlar,
İlk once cok tesekkur ederim mesajlariniz ve cevaplariniz en onemlisi de ilginiz icin... :) isten cikarken esimi aradim hastaneye gidelim diye o da ilk once eve gidelim biraz uzan dinlen dedi eger hala hissetmezsen gideriz dedi boylece eve geldik biraz uzandim hem sancim da vardi iyi hissetmiyodum uyumusum uyandiktan bi sure sonra ufak ufak hissetmeye basladim bebisimin hareketlerini.. Dun aksam esime cok kizmistim ona gerilmistim (sacma sapan bir nedenden oturu) bugun de isyerinde cok gergindim isler cok yogundu ve bi ton aksilik oldu zaten o yuzden de sancim tuttu sanirim o yuzden dun ve bugun hissedemedim ama Allahima binlerce sukur simdi cimcime kizim basladi yine kipirdanmaya.. :) tekrar tesekkur ederim hepinize kizlar yanimda olup mesajlarinizla bana desteginizi hissettirdiginiz icin

Tekrar merhaba kizlar,
İlk once cok tesekkur ederim mesajlariniz ve cevaplariniz en onemlisi de ilginiz icin... :) isten cikarken esimi aradim hastaneye gidelim diye o da ilk once eve gidelim biraz uzan dinlen dedi eger hala hissetmezsen gideriz dedi boylece eve geldik biraz uzandim hem sancim da vardi iyi hissetmiyodum uyumusum uyandiktan bi sure sonra ufak ufak hissetmeye basladim bebisimin hareketlerini.. Dun aksam esime cok kizmistim ona gerilmistim (sacma sapan bir nedenden oturu) bugun de isyerinde cok gergindim isler cok yogundu ve bi ton aksilik oldu zaten o yuzden de sancim tuttu sanirim o yuzden dun ve bugun hissedemedim ama Allahima binlerce sukur simdi cimcime kizim basladi yine kipirdanmaya.. :) tekrar tesekkur ederim hepinize kizlar yanimda olup mesajlarinizla bana desteginizi hissettirdiginiz icin

Ohh çok şükür.geçmiş olsun.gözünüz aydın.sağlıkla kucağınıza alın inşallah:16:

sükür allah size bagislasin sitede yeniyim kac saattir ariyorum senin actigin konuyu cok zor buldum

bebekler stresten çok etkilenir fetal stres diye birşey varmış ben de araştırırken öğrendim biz gerginsek onlar da geriliyor ben biraz üşüteyim ya da migrenim tutsun kuzucum çok sakinleşir ama ne zaman neşeli olsam hele de kalabalık bir ortamda olayım halaybaşı olur adeta :52::52::52: hareketsiz olduğunu düşündüğünde sol tarafa yatıp dinlenmek gerekirmiş öncesinde tatlı bişeyler yemek hareketlendirirmiş biz mutlu onlar mutlu :nazar::emir_bebek::49:

Back
X