bebeğim hareket etmiyor gibi

queenee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
32
7
merhaba kızlar 24 haftalik olduk dünden beri bebegimin hareketlerini hissedemiyorum çok çok nadir hissediyorum günde 1 kere veya 2 kere hisseder gibi oluyorum tatlı şeyler yiyorum uzanıyorum bazen karnımdan uyariyorum uyuyorsa uyansın diye ama tık yok sizce ne yapmalıyım normal mi korkuyorum baya

Benimde yanlış hatırlamıyorsam 28-30 haftalık çıkarı böyle bişey gelmişti başıma odaya geçip ağlıyordum neye aglıyorsam çağır taksi git 😀 görüncem gelmişti noldu dedi dünden beri hareket hissetmiyorum dedim o sırada eşim geldi hemen gittik sıra aldım doktorumu beklerken bizimki tepki vermeye başladı o korkunun asla tarifi yok . Sizde ihmal etmeyin

Merhaba, 3 çocuğumda da yaklaşık 24-27 haftalarda hareketlerini hissetmetip doktora gitmiştim. Acaba bunun açıklaması nedir :)
Ama ben doktora gitmiştim bu konuda pimpirikliyim.

Benimde yanlış hatırlamıyorsam 28-30 haftalık çıkarı böyle bişey gelmişti başıma odaya geçip ağlıyordum neye aglıyorsam çağır taksi git 😀 görüncem gelmişti noldu dedi dünden beri hareket hissetmiyorum dedim o sırada eşim geldi hemen gittik sıra aldım doktorumu beklerken bizimki tepki vermeye başladı o korkunun asla tarifi yok . Sizde ihmal etmeyin
Bu hafta doktor kontrolum var beklesem mi şimdi mı gitsem bilemedim

Merhaba, 3 çocuğumda da yaklaşık 24-27 haftalarda hareketlerini hissetmetip doktora gitmiştim. Acaba bunun açıklaması nedir :)
Ama ben doktora gitmiştim bu konuda pimpirikliyim.
Gittiğinizde bı sorun cikmadi degil mi doktor ne dedi bazıları sirtimi vs dönüyormuş ondan olabiliyormus

Bu hafta doktor kontrolum var beklesem mi şimdi mı gitsem bilemedim
Bunu takip etmeniz gerekiyor siz daha iyi bilirsiniz hareketli mi değil mi diye tatlı şeyler yiyin gözlemleyin . Yarın olsa randevunuz tamam da diğer günleri bence beklemeyin

merhaba kızlar 24 haftalik olduk dünden beri bebegimin hareketlerini hissedemiyorum çok çok nadir hissediyorum günde 1 kere veya 2 kere hisseder gibi oluyorum tatlı şeyler yiyorum uzanıyorum bazen karnımdan uyariyorum uyuyorsa uyansın diye ama tık yok sizce ne yapmalıyım normal mi korkuyorum baya
Burada anahtar kelime nadir hissediyorum. Nihayetinde hissediyorsan sorun yok ama hic hissetmiyorsan tabi doktora gitmelisin. 28. Haftays kadar hareket saymıyoruz. Hareket etmedi yeterli.

X