• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim gülerken ses çıkarmıyooo???

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

elmaerik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
45
0
36
Muğla
Merhaba kızlar, bebeğim bi ara çok sesler çıkarıyordu ama bu ara çok nadir yapıyor, sürekli konuşuyorum onunla, anane ve dedesi de şuanda bizle, onlar da çok ilgililer ama pek ses çıkmıyor. yalnız geçnlerde ananeyle dedemiz kızıma gülce gülce derken kızım da birden gülce demiş, ben inanamadım ama söyledi diyorlar, kimseyi kırmak istemedi ozaman, ilk kendi ismini söyledi ozamn kızım:)

yüksek sesle gülmesini pek daha duyamadım, çok gülüyor güleç bi bebek ama ses çıkmıyor. Gelişim bebekten bebeğe farklılık gösterir ama sizin bebekleriniz nasıl hanımlar?

Merhaba kızlar, bebeğim bi ara çok sesler çıkarıyordu ama bu ara çok nadir yapıyor, sürekli konuşuyorum onunla, anane ve dedesi de şuanda bizle, onlar da çok ilgililer ama pek ses çıkmıyor. yalnız geçnlerde ananeyle dedemiz kızıma gülce gülce derken kızım da birden gülce demiş, ben inanamadım ama söyledi diyorlar, kimseyi kırmak istemedi ozaman, ilk kendi ismini söyledi ozamn kızım:)

yüksek sesle gülmesini pek daha duyamadım, çok gülüyor güleç bi bebek ama ses çıkmıyor. Gelişim bebekten bebeğe farklılık gösterir ama sizin bebekleriniz nasıl hanımlar?

Kendi adini soyledine bebeklikten cikmis sanirim:-):-)benim bebegim iki ayini on gun geciyo.yeni yeni deyisik deyisik sesler cikarmaya basladi .cok guler yuzlu ama tabi daha kahkahalar cikmiyo minik agizindan.ciglik tarzinda sesler cikiyo agu magu diyo iste oyle:-):-)

Oğlum 3 ay 5 günlük. Daha yeni ses çıkarmaya başladı gülerken. Genelde ses çıkartmadan güler.

zamanla öğrenir annesi merak etme
benim boncuk 4 aylık çıkarmadığı ses yok çenesi düşük olcak heralde :))

Back