Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl üzülmym2gün tutunabildi bebeğim v gtti inş hayrlısıyla yenisi gelir
cnm tabiki üzüleceksin, sonuçta geçmiş olsun diyoruz ama belki başın sağolsun demek gerekiyor. sonuçta bir kayıp yaşıyosun ve bunun yasını tutacaksın. ama bunu atlatabilecek güçte olduğuna inanıyorum, bu süreci de atlatacaksın ve İnşaallah sağlıklı çocukların olacak...
bmy cok gecmi solsun insallah aen yakin zamanda yeniden mutlu olursun sag salimde kucagina alirsin bende kac gundur seninle ayni korkualri geciriyorum kanamam var doktor normal diyor ilk 3 ay 5 kadidnan 1 i adet görüyous bu kan kanama diil diyor bana ama ben her tuvalete gittigimde dusuk yapicam diye gidiyorum moral olarak cokmus vaziyetteyim persembe doktorda kontrolum var bakalim bebegin kalbi atmaya baslamismi bana sorsa o kadar kanamaya bebek kalirmi ama doktor bu kanama kanama diil normal diyor daraldim dusuk yapmis kadar dauzuntu cektirdim kendime herseyde bi hayir vardir herhalde Allah bizden daha iyi biliyor herseyi ona guvenmek en iyisi