bebeğim gitme (lütfen yardım)

umutsuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
96
1
Arkadaşlar çok acil yardımızınıza ihtiyacım var. 5 haftalık hamileyim çarşamba günü keseyi henüz görememiştik bugünde birden sancım başladı ve hafif bir kanama başladı kızlar bebeğimimi kaybediyorum lütfen yardım edin dr. saat 4 te gel dedi o saate kadar dayanamıycam. Çok kötüyüm çooooooook

her kanama düşükle sonuçlanacak diye bişey yok.zaten yapabileceğin bişey de yok.düşerse de bilki hasta bir bebekti.inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.hayırlısı olsun canım.

canım ben 4 .haftamda öğrendim hamile olduğumu.doktorum 5.hafta gel keseyi görelim dedi.ama malesef ogün gittiğimde rahim kalınlaşmasından başka birşey göremedi.1 hafta sonra gel dedi.gitmeme 1 gün kalmıştı ki kanamam geldi.hemen doktoru aradık gel dedi.1 iğne yaptı ve ardından ultrasyona girdim.bir baktık kese orda ve yolk saç denilen birşey vardı içinde.bu iyi bir gelişme dedi doktor.ertesi gün kanamam kesildi.kahverengi lekelenme seklinde devam etti.3 gün hastanede yattım.serum falan verdiler.hastaneden cıktıktan sonra 1 hafta sonra gel dedi yine.ama malesef yine kanama ve bu sefer parça düşürdüm.dedim ki gitti bebeğim..bana göre 7 hafta 4 günlükken ama doktora göre 8 haftalıkken ultrasyona girdim.bir baktık meleğimin kalp atışaları...dinledim doya doya..meyerse o düşen kistmiş.çünkü ben klomenle hamilke kalmıştım.oda kist yapmış.yine hastanede kaldım bir kaç gün.çıktıktan sonra doktor 3 hafta sonra gel herşey normal dedi.tam 11.haftamda gittim ultrasyona girdim.bebeğim hareket ediyordu hemde inanılmaz bir şekilde...sanki kendince oyun oynuyor gibiydi...şimdi 13.haftamızdayız.ben çok kötü seyler yasadım.mucize gibiydi bu bebek..dün gitim 2 li test için.yine hareketliydi ve kalbi hala güp güp atıyordu...demek istediğim olacağı varsa olan olur..bebeğin sana tutunmuşsa bırakmaz ne kadar kanaman olursa olsun..ama eğer düşecekse istersen pamuklarda yat yine düşer buna engel olamazsın..

bebeğim gitti... Yıkıldım bittim... 7 yılda bir kez gebe kaldım oda kısacık bir zamanda gitti... Çok üzgünüm çoooooooooookkk

ALLAH sabır versin artık sende bizim gibi melek annesi oldun
umarım en yakın zamanda kardeşi gelir
bol bol dua et
hayırlısı bu imiş de
ALLAH kucaklarımızı doldursun

canım ne denir acın o kadar tazeki hoş kapanmıyor yine kanıyor ama alışmaaktan başka alternatifin olmuyor

allah sabır versin. ınsallah yakın zamnda yıne yasarsın anne olma duygusunu..

ALLAH sabır versin artık sende bizim gibi melek annesi oldun
umarım en yakın zamanda kardeşi gelir
bol bol dua et
hayırlısı bu imiş de
ALLAH kucaklarımızı doldursun

katılıyorum arkadaşımıza dua et kalp atışlarını falan duymamışsın anladığım kadarıylaa :KK43::KK43: ümidini yitirmee beklee uçup yine gelecek giden meleğinnn inşallah bir yerlerde beklediğine ve en doğru zamanda geleceğinee inan... dua et ben öle yapıyorumm tam 2 aydır:KK43::KK43:

X