Bebeğim gelişmemiş,korkuyorum

gulsahmahir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Hollanda
arkadaslar ben yeni hamileyim suan 9.hafta bitmek uzere dun ilk defa ultrasona girdim ve bebegim 7 haftalik gozukdu yani gelismemis pazartesi hastaneye gidicem eger gelisme yoksa alicaklar.cokkkkk uzgunuz 7 senelik evliyim esim ve ben perisan olduk ilk bebegimizdi kalbi atmiyor sanirim.boyle bir olay yasayan varmi

başka yerede git cnm bence hemen aldırma bir yerin demesiyle,öyle diyen oluyormuş çok

korkma canım benımde bebişimede 4. ayda özürlü bu bebeği almamız gerekiyo düşük kilolu demişlerdi. amaçok sağlıklı bi bebek oldu. sen moralini yüksek tut rabbime sıgın aldırma bebeğini iyi olur inş.

arkadaslar ben yeni hamileyim suan 9.hafta bitmek uzere dun ilk defa ultrasona girdim ve bebegim 7 haftalik gozukdu yani gelismemis pazartesi hastaneye gidicem eger gelisme yoksa alicaklar.cokkkkk uzgunuz 7 senelik evliyim esim ve ben perisan olduk ilk bebegimizdi kalbi atmiyor sanirim.boyle bir olay yasayan varmi

canım çok geçmiş olsun bencede başka doktorlarada görün tek doktorla kalma en az 3doktora görün hepsi aynı kararlarda olurlarsa ozaman aldırırsın inşallah gerek kalmaz ve doktorlar yanılır senin gibi yaşayan çok insan var bebek gelişmemiş almamız gerek diyolar ama sonunda sağlıklı bebek dünyaya geliyo allah sabır versin inşşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir senin için dua edicem gelişmeleri burdan bize bildir

Bence bekleyin benim bebişim 11.haftada duyulmuştu kalp atışları bende çok korkmuştm . Birkaç hafta daha bekleyin bence

Yakınımın başına gelmişti böyle birşey üzme kendini doktorunu değiştir.Fakat zaman kaybetme yakınımın bebeği karnında ölmüştü bundan haberi yoktu Birden fenalaştı bebek ölü olduğu için annesini de zehirlemiş annesi hayatını kaybedecekti neredeyse o yüzden zaman kaybetme ve başka doktora gözük.İnşallah kötü birşey yoktur Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin.

Back