Bebek Beslenmesi bebeğim geceleri sürekli ağlıyor:((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ama hergün mü olurmuş bu gaz her gün böyle gözleri kapalı ağlıyo ağlamadan önce tısılıyo bi sağa dönüyor bi sola ne yapacağmı şaşırdım:KK43:
Burnundan nefes alamıyo büyük ihtimalle okyanus suyu ,buhar yan yatırma yada ağzını parmağınızla açıp bideneyin rahatlıyomu .

Hastalık dönemlerinde evet huzursuz olurlar ama siz 3,5 aydan bahsediyorsunuz. Bunun başka sebebi olmalı. Eğer uykusundan uyanamayıp ağlıyorsa ve susturamıyorsanız gece terörü yaşıyor olabilir. Bir de demir damlasını düzenli kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız o da uykusuzluk yapar. emziriyorsanız B12'yi de ihmal etmeyin B12 eksikliği de uykusuzluk yapar.

hic mi uyumuyor ben onu anlamadim.
mesela kac saat gece uykunuz var? yaga gece uyumayip gunduz mu uyuyor?

hic mi uyumuyor ben onu anlamadim.
mesela kac saat gece uykunuz var? yaga gece uyumayip gunduz mu uyuyor?
yok gündüz uykusu normal gece sürekli ağlıyor gözler kapalı ağlıyo aç mı diye emzirmeye çalışıyorm almıyo öyle ağlıyo kucağma alıp gezdiriyrö ancak öyle susuyor saat başı yada yarım saatte bir böyle uykular bölük bölük ancak toplam üç saat uyuyormdur yani

Hastalık dönemlerinde evet huzursuz olurlar ama siz 3,5 aydan bahsediyorsunuz. Bunun başka sebebi olmalı. Eğer uykusundan uyanamayıp ağlıyorsa ve susturamıyorsanız gece terörü yaşıyor olabilir. Bir de demir damlasını düzenli kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız o da uykusuzluk yapar. emziriyorsanız B12'yi de ihmal etmeyin B12 eksikliği de uykusuzluk yapar.
demirine mi baktırmak gerekir ozaman. Benm kullanmam mı lazm b12 yi

Bide bnm kızımın genital bölgesinde yapışıklık vardmış doktor açtı büyük ihtimal oyüzden huzursuzdur geceleri dedi ama hâlâ düzelmedi

demirine mi baktırmak gerekir ozaman. Benm kullanmam mı lazm b12 yi
Demir damlası kullanmıyorsanız sıkıntı yaşarsınız. İlk anda tahlillerle demir eksikliği yaşadığı anlaşılmaz. Bu biraz daha uzun bir süreç yani depoların boşalmaya başlaması ile ortaya çıkıyor kansızlık. Şöyle anlatayım ben de demir damlası kullanmıyordum ve kızımın değerleri iyi idi. Ama çok uykusuzdu. Sonra doktorun önerisi ile demir damlasına başladım ve ağlamaları kesildi uykusu düzene girdi. Şimdi yine demir damlasını aksatınca uyumuyor, gece ağlıyor. B12'yi doktorum tüm emziren annelere öneriyor. Sütten bebişe de geçiyor sonuçta. Bir de siz gece terörünü de araştırın. Bu da bir uyku bozukluğu.

Demir damlası kullanmıyorsanız sıkıntı yaşarsınız. İlk anda tahlillerle demir eksikliği yaşadığı anlaşılmaz. Bu biraz daha uzun bir süreç yani depoların boşalmaya başlaması ile ortaya çıkıyor kansızlık. Şöyle anlatayım ben de demir damlası kullanmıyordum ve kızımın değerleri iyi idi. Ama çok uykusuzdu. Sonra doktorun önerisi ile demir damlasına başladım ve ağlamaları kesildi uykusu düzene girdi. Şimdi yine demir damlasını aksatınca uyumuyor, gece ağlıyor. B12'yi doktorum tüm emziren annelere öneriyor. Sütten bebişe de geçiyor sonuçta. Bir de siz gece terörünü de araştırın. Bu da bir uyku bozukluğu.
Çok teşekkürederim bni çok aydınlattınız hemen demir damlasını kullanmaua başlıcm

Çok teşekkürederim bni çok aydınlattınız hemen demir damlasını kullanmaua başlıcm
Şuan doktorunuza danışın demir damlasını hastalık durumunda bazen doktorlar ara verdiriyor demir damlasına. Çünkü bazı bakteriler demirle beslenebiliyormuş bu da hastalık sürecini uzatabilir. Çok geçmiş olsun..

X