Eğer tüm tetkikleri yapıldı ve sağlıkla ilgili bir sorunu bulunmadı ise, size kendi oğlumu örnek verebilirim. Tek başıma büyüttüğüm küçük bir oğlum var. Lohusalık da dahil olmak üzere yalnız. Bunu neden söyledim, annenin yorgunluğu bazen tahammülü düşürüyor ve gerginleştiriyor anneyi. Bu da bazen bebeğe geçiyor ancak, anneyi yoran da zaten bebeğin bu ağlaması. Biraz kısır döngü oluyor sanırım. Sorun şuydu hep, yaklaşık dokuz ay boyunca her gece yalnızca iki saat, bazen üç saat uykuyla, sürekli ağlayan bir bebek büyüttüm. Hala geceleri maksimum uyku sürem bölünmeden 4 - 5 saat ki bu çok iyi bir süre benim için. O zamanlarda "Hasta mı? Ben mi iyi bir anne değilim? Neden ağlıyor, neden sorununa çare bulamıyorum?" diye kendimi yiyip bitirdim. İki yaşına yaklaşırken karakterini çözmek nasip oldu. Benim evlad bildiğin sinirli, hiperaktif, hareketsiz durunca sinirlenen bir küçük adammış. Bu gerginliği vücudunda gaz da biriktiriyormuş=) Yani biraz zor olabiliyor bazı bebekler. Karakter yüzünden de ağlayabiliyorlar.
Sağlığı iyi olduğu sürece geçecek annesi. Belki biraz gergin bir bebektir. Belki meraklıdır, hatta çok zekidir. Henüz bir şey yapamıyor olmasına tahammülsüzdür belki.. Siz mükemmel bir annesiniz, ve bebeğiniz çok şanslı inşallah. Allah kolaylık versin inşallah.