Bebek Beslenmesi bebeğim geceleri sürekli ağlıyor:((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri benim bir kızım var şuan 8,5 aylık ve geceleri sürekli ağlıyor aç değil altı temiz hiç bir sıkıntı yok defalarca doktora götürdüm diş sıkıntısıdr dediler ama çocuk aylardan beri böyle 3,5 aydır doğru düzgün uyuyamıyorm gündüz hiç bir sıkıntı yok uykusunda ne yapacağmı bilmiyorum dişi de çıkmadı:| acaba ne yapabilirm uyku damlası kullanmalımıym çok kötü durumdayım lütfen bir fikir verin piskolojim bozuldu:KK43:
Benim bebeğimde ayni durumdaydı meğer Oda ısısı Yüksek olduğundan uyuyamıyormuş. Sende bi kontrol et ne kadar zor durumda OLduğunu çok iyi biliyorum:KK43:

belli dönem oluyor
benim kızımda da oldu
böyle biryeri acır gibi sürekli bagırarak aglardı
sürekli dr kontrolede götürdüm bişey çıkmadı
sürekli okudum ondan sonra nas felak öylelikle düzeldi
Nekadar sürdü kızınızn bu durumu? Bnd okuyup üflüyorm babasıda okuyor hatta kurşuncuya bile gittim kurşun döktürdüm

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri benim bir kızım var şuan 8,5 aylık ve geceleri sürekli ağlıyor aç değil altı temiz hiç bir sıkıntı yok defalarca doktora götürdüm diş sıkıntısıdr dediler ama çocuk aylardan beri böyle 3,5 aydır doğru düzgün uyuyamıyorm gündüz hiç bir sıkıntı yok uykusunda ne yapacağmı bilmiyorum dişi de çıkmadı:| acaba ne yapabilirm uyku damlası kullanmalımıym çok kötü durumdayım lütfen bir fikir verin piskolojim bozuldu:KK43:

10676187_604142453063717_8246090306970018315_n.jpg

Benim de 9 aylık bebeğim var. geçen iki hafta boyunca ağladı. gündüz de gecede sebepsiz ağlıyordu. sonrasında biri azıcık sirke ver dedi. bir çaykaşığı sirke verdim. iki gündür iyi uyuyor. sirke nazara iyi geliyormuş.

Benim bir fikrim yok çünkü bebeğim yok ama çok üzüldüm bizim alt komşunun bebişi sürekli ağlıyordu çok üzülüyordum yaa sabah 7 de uyanıyorum ağlıyor gece 2 -3 hangi saatte uyansam ağlıyordu 2 ay sürdü bu şimdi bişey yok sesi gelmiyor inş. İyi olur tatlım:KK61:

Evet evimiz çok sıcak oyüzden ince giydiriyorm başka odanında camını açıyorm[/QUOTE
Sıcaktan uyuyamıyor Olmalı çünkü aynı benim bebeğimi tarif ediyorsun. Ben Odasının peteğinin ısısını kapattığım günden bu yana uyuyor sadece acıkınca Uyanıyor.

Evet evimiz çok sıcak oyüzden ince giydiriyorm başka odanında camını açıyorm
Sıcaktan uyuyamıyor öyleyse çünkü ayni benim bebeğimi tarif ediyorsun. Odasının peteğinin ısısını kapattığım günden beri uyuyor bebeğim sadece acıkınca Uyanıyor.

algisi yuksek ogrenme kapasitesi fazla bebeklerdede uykusuzluk ortak nokta.ben ilk cocugumda 2.5 yil uyumadim.sonra yavas yavas duzeldi. bitkisel surup felan hak getire bize....
pisikiyatr bu tarz cocuklarda uyku hormonu eksik oluyor dedi. gerci ilacta kullanilmitor el kadar cocuklara.
Allahtan size sabir dilerim.simdi ufak oglum 2.5 yasinda sabaha kadar yatakta kose kapmaca oynuyoruz resmen.bu bunye bu yorgunlugu daha ne kadar kaldirir bilmem:cry:

Biraz rahatsız biraz da mevsim değişikliği etkiliyor çocukları

Daha büyükler bile bu havalarda hasta ve huysuzlar

Biraz zor günler ama geçecek sabırlar diliyorum

Bebişe de deliksiz uykular

Slm canım, çoook geçmiş olsun. Yatmadan önce rezene çayı versen, biraz rahatlar diye düşünüyorum. Rezene hazmı kolaylaştırır ve gaz ağrılarını giderir, uyku problemi çeken bebekleri sakinleştirir ve kolay uyku bulmalarını sağlar. Ben iki oğlumada sürekli kullandım. Hiçbir zararı olmadığı için denemeni tavsiye ederim canım. Allah sağlık versin.

Eğer tüm tetkikleri yapıldı ve sağlıkla ilgili bir sorunu bulunmadı ise, size kendi oğlumu örnek verebilirim. Tek başıma büyüttüğüm küçük bir oğlum var. Lohusalık da dahil olmak üzere yalnız. Bunu neden söyledim, annenin yorgunluğu bazen tahammülü düşürüyor ve gerginleştiriyor anneyi. Bu da bazen bebeğe geçiyor ancak, anneyi yoran da zaten bebeğin bu ağlaması. Biraz kısır döngü oluyor sanırım. Sorun şuydu hep, yaklaşık dokuz ay boyunca her gece yalnızca iki saat, bazen üç saat uykuyla, sürekli ağlayan bir bebek büyüttüm. Hala geceleri maksimum uyku sürem bölünmeden 4 - 5 saat ki bu çok iyi bir süre benim için. O zamanlarda "Hasta mı? Ben mi iyi bir anne değilim? Neden ağlıyor, neden sorununa çare bulamıyorum?" diye kendimi yiyip bitirdim. İki yaşına yaklaşırken karakterini çözmek nasip oldu. Benim evlad bildiğin sinirli, hiperaktif, hareketsiz durunca sinirlenen bir küçük adammış. Bu gerginliği vücudunda gaz da biriktiriyormuş=) Yani biraz zor olabiliyor bazı bebekler. Karakter yüzünden de ağlayabiliyorlar.

Sağlığı iyi olduğu sürece geçecek annesi. Belki biraz gergin bir bebektir. Belki meraklıdır, hatta çok zekidir. Henüz bir şey yapamıyor olmasına tahammülsüzdür belki.. Siz mükemmel bir annesiniz, ve bebeğiniz çok şanslı inşallah. Allah kolaylık versin inşallah.

Benim de 9 aylık bebeğim var. geçen iki hafta boyunca ağladı. gündüz de gecede sebepsiz ağlıyordu. sonrasında biri azıcık sirke ver dedi. bir çaykaşığı sirke verdim. iki gündür iyi uyuyor.
öncelikle paylaşımnz için teşekkürederim güzel bir bilgi oldu bnm için hiç bu yönden bakmamıştm:) peki ya sirke öyle sade verilirse midesine zarar vermez mi suyuna karıştırsam olur mu

Eğer tüm tetkikleri yapıldı ve sağlıkla ilgili bir sorunu bulunmadı ise, size kendi oğlumu örnek verebilirim. Tek başıma büyüttüğüm küçük bir oğlum var. Lohusalık da dahil olmak üzere yalnız. Bunu neden söyledim, annenin yorgunluğu bazen tahammülü düşürüyor ve gerginleştiriyor anneyi. Bu da bazen bebeğe geçiyor ancak, anneyi yoran da zaten bebeğin bu ağlaması. Biraz kısır döngü oluyor sanırım. Sorun şuydu hep, yaklaşık dokuz ay boyunca her gece yalnızca iki saat, bazen üç saat uykuyla, sürekli ağlayan bir bebek büyüttüm. Hala geceleri maksimum uyku sürem bölünmeden 4 - 5 saat ki bu çok iyi bir süre benim için. O zamanlarda "Hasta mı? Ben mi iyi bir anne değilim? Neden ağlıyor, neden sorununa çare bulamıyorum?" diye kendimi yiyip bitirdim. İki yaşına yaklaşırken karakterini çözmek nasip oldu. Benim evlad bildiğin sinirli, hiperaktif, hareketsiz durunca sinirlenen bir küçük adammış. Bu gerginliği vücudunda gaz da biriktiriyormuş=) Yani biraz zor olabiliyor bazı bebekler. Karakter yüzünden de ağlayabiliyorlar.

Sağlığı iyi olduğu sürece geçecek annesi. Belki biraz gergin bir bebektir. Belki meraklıdır, hatta çok zekidir. Henüz bir şey yapamıyor olmasına tahammülsüzdür belki.. Siz mükemmel bir annesiniz, ve bebeğiniz çok şanslı inşallah. Allah kolaylık versin inşallah.
Çok teşekkürederim gerçekten bni rahatlattı burada yazılanlar iyi ki üye olmuşum yoksa aklımdaki soru işaretleri gitmezdi:) evet bnm kızım çok meraklı hemde çok belkide dediğiniz gibidir sabretmekten başka çözüm yok atsan atılmaz satsan satılmaz evlat:) oğluşunuzla mutlu huzurlu bir ömür geçirin inşallah;-)

algisi yuksek ogrenme kapasitesi fazla bebeklerdede uykusuzluk ortak nokta.ben ilk cocugumda 2.5 yil uyumadim.sonra yavas yavas duzeldi. bitkisel surup felan hak getire bize....
pisikiyatr bu tarz cocuklarda uyku hormonu eksik oluyor dedi. gerci ilacta kullanilmitor el kadar cocuklara.
Allahtan size sabir dilerim.simdi ufak oglum 2.5 yasinda sabaha kadar yatakta kose kapmaca oynuyoruz resmen.bu bunye bu yorgunlugu daha ne kadar kaldirir bilmem:cry:
Çok sağolun yazınız için ama bnmkisi uyuyor uykusu arasında ağlıyor hep saat başı yada yarım saatte bir:KK43: gözleri kapalı ağlıyo

öncelikle paylaşımnz için teşekkürederim güzel bir bilgi oldu bnm için hiç bu yönden bakmamıştm:) peki ya sirke öyle sade verilirse midesine zarar vermez mi suyuna karıştırsam olur mu

sirke olayını bilemem yazıyı paylaşmak istedim

Tokken verdim. 1 çay kaşığı fazla almıyor. benim bebeğime bişey olmadı. tadı kötü olduğu için su ile çok olduğundan yutamayabilir.

X