Bebeğim gece uykusuna çok zor geçiyor gündüz uykuları da bölük pörçük:(((

canank61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
23
0
36
Gümüşhane
akşam 8 buçuk gibi sallamaya başlıyorum tam derin uyudu deyip yerine koyuyoruz 10 dakka sonra ya da bazenb daha erken uyanıtor.Hemen alıp tekrar sallıyorum ya da açsa yediriyorum uyuyor koyuyorum bazen dalıyor ve uzun sre uyuyor ama bazen de yine 15 dakka sonra uyanıyor sallamam gerekiyor yine ya da yedirmem vs.derken böyle 2 3 seferden sonra ancak uzun uykuya geççiyor neden böyle oluyr bir bilken yardım etsin allah aşkına:((((

yazmayı unutmuşum bugün 4 aylık olduk hatta aşılarını oldu ve huysuzluğu daha da arttı.gündüz bir seferde bırak 1 saat uyumayı belki de 15 dk bile uyumadı şimdi 3 .kere beşiğinden alıp ayakta sallayışım yine de tam uyumuş gibi değil ve kolluyorum sürekli inan yemeği bile yanında alsımda yedim uyanırsa hemen ayılmadan sallarım diye

dün gece ilk kez 4 te kalktığından sonra daha uyumadı.normalde 4 te kalkardı yerdi uyumaya devam ederdi.dün gece gülücükler saçıyodu o saatte anlamadım ki ne oluyo ya??gece uykusu iyi derken o da bozuldu

akşam 8 buçuk gibi sallamaya başlıyorum tam derin uyudu deyip yerine koyuyoruz 10 dakka sonra ya da bazenb daha erken uyanıtor.Hemen alıp tekrar sallıyorum ya da açsa yediriyorum uyuyor koyuyorum bazen dalıyor ve uzun sre uyuyor ama bazen de yine 15 dakka sonra uyanıyor sallamam gerekiyor yine ya da yedirmem vs.derken böyle 2 3 seferden sonra ancak uzun uykuya geççiyor neden böyle oluyr bir bilken yardım etsin allah aşkına:((((

rezene içirmeyi denediniz mi? doktor 10 cc ye kadar verebilirsiniz günde dedi..uyku getiriyor..eğer emziriyorsanız siz de için mutlaka..

Back