Bebeğim gece çok uyanıyor

aslm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
336
230
53
31
selam kızlar

Sizlere bi sorum var. Kızım 4 aylık.
Bir ay öncesine kadar kızım akşam yatırıp sabah 7-8’e kadar uyuyordu. Gece hiç uyanmıyordu.
Bir aydır nedense gece 5 kere filan uyanıyor bişeyler içmek istiyor. Tam bir ay oldu değişmedi. Neyi yanlış yapıyorum? Gündüz yeterince de emziriyorum. Nerde hata yapıyorum anlamadım.

Merhabalar. 3 aylık bebek akşam yatıp sabah 7-8e kadar hiç emmeden mi uyuyordu? Bu yanlış ama o uyanmasa da gece beslemesi yapmanız gerekir. Doktorunuz ne dedi bu konuda? 4. Ayda uyku gerilemesi var onu yaşıyor olabilirsiniz ancak 4 aylık 5 kere emip uyuması gayet normal.

hayir, ben kendim sonra yatmadan sagilmis anne sutu veriyordum, uyanmadan sabaha kadar uyuyordu. doktorum filan hep normal karsiliyordu. gunduz yeterince besin depolamis oldugu icin, gece hic uyanmamasi gerek dediler bana

Kadınlar kulübüne üye olma nedenim bebeğim ve yarım saatten fazla hiççç uyumamasıydı. 4 yıl geride kalmış bakıyorum da ... Öyle gerekir böyle gerekir, sorun ne diye diye diye kendimi de onu da yordum. Ama öyle bir şey değilmiş. Açlık, hastalık değilmiş onu anladım. Annem nerede diye yoklamak, meme ile temas etmek, bağ kurmak, güvende hissetmek... 2 yıl da böyle sürdü bu bizde. Tıka basa mama da versek oldu bu. Anormal değil...
O günler geceler sinirden uykusuzluktan bileklerimi kesmek istiyordum ama şimdi bebekliği burnumda tütüyor. Delircemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…