- 19 Mart 2015
- 7
- 11
- 33
-
- Konu Sahibi PrettyWoman24
Canim 4 aylik bebegin henuz 2 saat bence cok iyi. Sahsen ben tam 7 ay boyunca ortalama 15 dakikada bir uyandim. Ve lutfen kizma bebegine sinirlenme. 0-3 yaş onun gelecekteki yasamini belirlicek. Biraz daha sabret hepsi duzelicek. Gunduz oglun uyudugu an uyu baska islerle ugrasma fazla. Yoksa uykusuzluk ve yorgunluktan sutun kesilir. Allah sabir versin yardimcin olsun4 aylik bebeğim var. Ilk 3 ay annemle birlikte baktık. Simdi tek basimayım. Geceleri 2 saate bazen saat başı uyaniyor. Yat kalk beni çok yordu. Saçlarım dökülüyor belim cok ağrı veriyor artık. Ve cok çabuk sinirlenebiliyorum. Emziriyorum ve sutum artik azaldı stresten. Takviye olarak mama veriyorum geceleri. Günde toplam 3 saat uykuyla yaşıyorum. Nasıl gececek bu durum bilmiyorum
kızım 1 yaşına yeni girdi hala sıksık uyanır geceleri. Bazen uyanma aralığı yarım saate düşüyor.4 aylik bebeğim var. Ilk 3 ay annemle birlikte baktık. Simdi tek basimayım. Geceleri 2 saate bazen saat başı uyaniyor. Yat kalk beni çok yordu. Saçlarım dökülüyor belim cok ağrı veriyor artık. Ve cok çabuk sinirlenebiliyorum. Emziriyorum ve sutum artik azaldı stresten. Takviye olarak mama veriyorum geceleri. Günde toplam 3 saat uykuyla yaşıyorum. Nasıl gececek bu durum bilmiyorum
Bazı bebekler böyle malesef.Benim oğlumda hiç uyumazdı.Biz çözüm bulamamıştık.4 aylik bebeğim var. Ilk 3 ay annemle birlikte baktık. Simdi tek basimayım. Geceleri 2 saate bazen saat başı uyaniyor. Yat kalk beni çok yordu. Saçlarım dökülüyor belim cok ağrı veriyor artık. Ve cok çabuk sinirlenebiliyorum. Emziriyorum ve sutum artik azaldı stresten. Takviye olarak mama veriyorum geceleri. Günde toplam 3 saat uykuyla yaşıyorum. Nasıl gececek bu durum bilmiyorum
4 aylik bebeğim var. Ilk 3 ay annemle birlikte baktık. Simdi tek basimayım. Geceleri 2 saate bazen saat başı uyaniyor. Yat kalk beni çok yordu. Saçlarım dökülüyor belim cok ağrı veriyor artık. Ve cok çabuk sinirlenebiliyorum. Emziriyorum ve sutum artik azaldı stresten. Takviye olarak mama veriyorum geceleri. Günde toplam 3 saat uykuyla yaşıyorum. Nasıl gececek bu durum bilmiyorum