Bebeğim gece 2 de uyuyor

Masaldunyam

''Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun''
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
104
79
28
33
Bebeğim gece 2 de uyuyor. Bende bütün gün ev işleri ve bebekle uğraşmaktan yorgun oluyorum sabah 10.30 11 de kalkıyorum. Bebiste öyle kalkıyor bı öğlen bı akşam uykusu var. Eşimle hiç başbaşa kalamiyoruz bırak başbaşa kalmayi oturup sohbet edemiyoruz hep bir koşuşturma hali...

Bebeginiz kac aylik benim oğlum 6 aylik ve aynı Durumdayız gece uyumuyor 12 ye kadar 12den sonrada uyusada hep miril miril 3 4 gibi bir uyanıyor basliyor ağlama 5 6 ya kadar ne yapacağımızı şaşırdık kizim var okula gidiyor sabahları mecbur kalkıyorum eşim ise gidiyor çok zor gerçekten

2cok gec sabah 7de uyandırıp güne baslatmaya calısın böylelikle aksam uykusunuda geri cekersiniz. Ayına göre uyku uyanıklık sürelerine bakın

Sanki bizim evden yazmışsınız aynı durumdayım tam olarak. Şu an uyutmaya çalışıyorum mesela ama 2 yi bulacak sonrada sürekli uyanıp meme isticek sabah 7 8 gibi tam dalıp 10 buçuk 11 e kadar uyuyacak. Gündüz de uykusu çok az çok yoruluyorum artık dediğiniz gibi bende de durumlar

Kesinlikle sabah 7-8gibi uyandırmanız lazım bunu bir kaç gün yaptıktan sonra düzene girecektir 10-11 çok geç uyanması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…