- 26 Nisan 2020
- 33
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Bugraninn Annesii
-
Kucağıma aldığım da öyle bı ağlıyordu sanırsın canından can gidiyor ağlamaktan öksürmeye başlıyor kıyamıyorum öyle olunca ama istiyorum ki artık beni emsin mamadan kurtulsun yavrumCanım pes etme ama beben almasada zorla tak göğsüne alması için uğraş.. bildiğim sağdıkça ve emdikçe süt geliyormuş
Yatır onu o sende yanına uzan o şakilde emzrmeye çalş canm belki öyle emer..Kucağıma aldığım da öyle bı ağlıyordu sanırsın canından can gidiyor ağlamaktan öksürmeye başlıyor kıyamıyorum öyle olunca ama istiyorum ki artık beni emsin mamadan kurtulsun yavrum
Onu da denedim olmuyor çok kackende denedim gene de almadı maalesefYatır onu o sende yanına uzan o şakilde emzrmeye çalş canm belki öyle emer..
Yaaa üzüldüm canım.. Belki de biberonla kolay geldiği için tamamen bırakmştr memenizi.. Zor gelen biberonlar var.. Anne göğsü gibi çektikçe geliyor sadece onlardan denediniz mi ?Onu da denedim olmuyor çok kackende denedim gene de almadı maalesef
Evet denedim lansinoh kullanıyorum anne göğsüne en yakın olan buymuş İlk zamanlar zaten bırakmıyordu emiyordu sütüm gittikten sonra bıraktıYaaa üzüldüm canım.. Belki de biberonla kolay geldiği için tamamen bırakmştr memenizi.. Zor gelen biberonlar var.. Anne göğsü gibi çektikçe geliyor sadece onlardan denediniz mi ?
Canım bunu da yaptım ben hortumu çocuğu agzina sokağına kadar zaten bi 10 dakikam gitti sonra emdi emdi ağzından bir anda çıkarttı tekrar sokmak için uğraştık artık bir zaman sonra vazgeçmek zorunda kaldım maalesef hani tekrar denemek isterim ama şu an normal göğsüme yanaşmıyor kesinlikleOzgeMeteMoms kesinlikle güzel yöntem buna ek olarak ten teması da yaparsınız çok etkisi olur inşallah gelir yine sütün
Bebeğini tamamen soy kendin de üstün çıplakken dene hepsini ben meme reddini günlerce böyle emzirerek aşmıştım reddettiği için sütüm de çok azalmıştı. Öyle bir şey ki azıcık bile emse meme uyarılıyor biraz daha dene olmazsa da mama ile devam edersiniz dünyanın sonu değil hiç üzme kendiniCanım bunu da yaptım ben hortumu çocuğu agzina sokağına kadar zaten bi 10 dakikam gitti sonra emdi emdi ağzından bir anda çıkarttı tekrar sokmak için uğraştık artık bir zaman sonra vazgeçmek zorunda kaldım maalesef hani tekrar denemek isterim ama şu an normal göğsüme yanaşmıyor kesinlikle
erken doğduğu için gözünde problem var ya anne sütü o yüzden çok önemli o yüzden pes etmek istemiyorumBebeğini tamamen soy kendin de üstün çıplakken dene hepsini ben meme reddini günlerce böyle emzirerek aşmıştım reddettiği için sütüm de çok azalmıştı. Öyle bir şey ki azıcık bile emse meme uyarılıyor biraz daha dene olmazsa da mama ile devam edersiniz dünyanın sonu değil hiç üzme kendini
Okudum canım ama benim oğlum hiç yanaşmıyor göğüsümeŞunu bir okur musun?
Tomris’in Emzirme Notları – 3: Peki sütü arttırmak için ne yapmalıyız? Emzirme Kampı! - BYBO
Tomris'in Emzirme Notları'nın 1. Bölümü burada, 2. Bölümü burada Merhaba! Gelen sorular üzerinbeseryapimbakimonarim.com
Facebook kullanmıyorum maalesef orda ne öneriler var peki biraz bilgi verir misinizprofesyonel yardım almanız grkiyor
facebooktaki emzirme sanatı grubuna üye olup oraya yazmanızı tavsiye ederim
Bence sırf o grup için açın bir hesap. Çünkü sizin baya sıkıntınız var ve kişiye özel olarak yönlendirme yapılması lazım.Facebook kullanmıyorum maalesef orda ne öneriler var peki biraz bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?