- 26 Nisan 2020
- 33
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Bugraninn Annesii
Merhaba kizlar bebeğim 32+5 de 21 gün küvezde kaldı hastaneye emzirmeye gittiğim zaman beni emiyordu hastaneden çıktıktan sonra emmedi beni hem göğüs ucumun olmamasından hemde emmeyi tam bilmediğinden sanırım. Göğüs ucuyla verdiğimde emiyordu ama etraftan o kadar çok konuşma geldi ki onunla verme ona alışır Sakın sütünü sağma falan diye bende tabi o lohusa halimle hepsini dinledim bide ilk bebek birde prematüre korkuyorum da bişey olur diye neyse aç kalmasın diye biberon da verdik tabi hem mama hem kendi sütümü verdim (buzluktan) sanki hiç bitmecekmis gibi.. neyse şuan bebeğim 4 aylık oldu sadece mamayla besleniyor sütüm sadece 2 3 damla geliyordu süt arttırıcı Damla aldım çay aldım 2 3 saatte bir sagmaya çalışıyorum ama şuan hep gitti zorla bazen 1 damla geliyor bazen gelmiyor o bile bebeğimi kucağıma aldığım an başlıyor ağlamaya emmek için hiç yanaşmıyor bile eskiden azda olsa emiyordu süt yok diye bırakıyordu şimdi göğüs ucuyla verdiğimde biberon zannedip alıyor 2 çekip bırakıp ağlıyor daha da almıyor ama emziği verdiğim gibi alıyorlar tabi bu arada agliyo neyse çok uzattim lütfen kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Sorum su pes etmesem sütümü sağsam geri gelir mi yoksa artık bitti mi benim sütüm