- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 26
-
- Konu Sahibi Fantastikivi
Peki süt olmasına rağmen emerken ona süt gitmemesi gibi bir durum olur mu? Hani göğüsüm dolu sonuçta ve o da emiyor yine de gitmeme gibi bir durum olur mu?Yutkunma sesini duyarsınız, ıı ııh gibi bir ses çıkıyor
Bir de emerken vakumlayarak emer yanağına bakarak anlayabilirsiniz
Emzik olarak emmek istediğinde 3/4 kez hızlı emer durur yutkunmaz
Evet bende de olmuyor bu yüzden kafam çok karışmıştı herkes damarın çekiliyor gibi olur sızlar hafif dedi benim sadece başta göğüs ucum sızlıyor o da yaradan zatenEmzirirken sizlama ben hic yasamadim bu arada. Yasina kadar sadece anne sutu alarak buyudu iki cocugum da. Ikisi de %80 persentil ustundeydi
Memeyi düzgün tutamazsa ememez sadece yutkunmasından anlarsınız sesi gelir sizePeki süt olmasına rağmen emerken ona süt gitmemesi gibi bir durum olur mu? Hani göğüsüm dolu sonuçta ve o da emiyor yine de gitmeme gibi bir durum olur mu?
valla o günleri özledimYutkunma sesinden anlarsiniz. Bos emmedigi zaman emerken yorulur, terler. Bir sure yutkuna yutkuna emer yorulur nefeslenmek icin durur, derin derin solur. Sonra kaldigi yerden devam eder yeniden yorulana kadar. Bos emen bebek sakin gorunur, yutkunma pek olmaz. Hizli emdigi bir an serce parmaginizi islatip agzinin kenarindan sokup alin memeyi agzindan. Agzinin sut dolu oldugunu gorursunuz. Anlatirken bir daha dogurasim geldiHayirla buyusun sut kokulunuz
kaka çiş yapıyorsa iyi besleniyor demektir ordan da anlarsin annesi..Merhaba hanımlar ben 7 günlük tecrübesiz yeni anneyim bebeğim göğüsümü tutuyor çok şükür ama acaba emerken sütüm ona gidiyor mu merak ediyorum çünkü herkes emerken göğüsün sızlar sütü çektikçe diyorlar ama bende sızlama yok süt gitmiyor da emzik gibi mi emiyor diyorum acaba ama sağınca da çıkıyor ya da memeye koyarken sıkıyorum ucunu süt çıkıyor ama bebeğim sütü içiyor mu bilemiyorum bunu nasıl anlarım?
Sızlama için büyükler bebek acıkmış emme zamanı geldi diyorlar artık ne kadar doğruysaBendi sizlama da olmadi, oglum 3 aylik olana kadar yutkunma sesi de. Cisli bez sayisini takip et demisti doktorum.
Bu dediginiz oluyordu evet. Lakin konu sahibi emerken sizlama dedigi icin bende olmadi dedim.Sızlama için büyükler bebek acıkmış emme zamanı geldi diyorlar artık ne kadar doğruysa
Olmaz :) YouTube da detaylı videoları var bakın istersenizPeki süt olmasına rağmen emerken ona süt gitmemesi gibi bir durum olur mu? Hani göğüsüm dolu sonuçta ve o da emiyor yine de gitmeme gibi bir durum olur mu?
Belki surun daha inmemistir tam olarak cnmMerhaba hanımlar ben 7 günlük tecrübesiz yeni anneyim bebeğim göğüsümü tutuyor çok şükür ama acaba emerken sütüm ona gidiyor mu merak ediyorum çünkü herkes emerken göğüsün sızlar sütü çektikçe diyorlar ama bende sızlama yok süt gitmiyor da emzik gibi mi emiyor diyorum acaba ama sağınca da çıkıyor ya da memeye koyarken sıkıyorum ucunu süt çıkıyor ama bebeğim sütü içiyor mu bilemiyorum bunu nasıl anlarım?