- Konu Sahibi bircocukannesi
-
:uhm:
Arkadaşlar oğlum 2,5 aylık ve li sürekli ağzında. karnı aç değil sürekli emziriyorum ac olmadıgını bılıyorum. ama elı sureklı azında. emmek ıstıyo.elını emecegıne emzık emsın dıyorum verıyorum emzık ıstemıyo bu seferde kusuyo.benneyaptımkine yapsam vazgecıremıyorum. benım gıbı bu durumu yasayan var mı ? yardımcı olun lutfen.l
bu geçici birdurum tüm bebekler de hemen hemen bu evre geçiyor daha önce bu konu açılmıştı ve konuşmuştuk biz bende orada emmesini engellememek gerektiğini öğrendim ve araştırdım ellerini emmesi bağışıklık kazandığına işaretmiş istersen sende bi araştır ama telaş edeceğin kadar kötü bi durum değil emsin ne olcakki hem emdiklerinde çok tatlı oluyorlar benim bebeğim 15 günlükten beri emiyo hemde emzikte emiyo
öncelikle Allah analı babalı büyütsün...
genelde bazı çocuklar emer,kimisi aç olduğunda,kimisi de uykusu geldiğinde..
benim kızım bebekken hiç emmedi,onun ne yapılır bilemiyorum ama;
emziğin ucunu tatlı birşeylere batırın ve verin belki o zaman alışır...
sevgiler...
benım kızım mamasını mmeyı emdıkten sonra bıle parmaklarını emıyor. artık normal karsılıyorum. ılk zamanlar hala ac ya deyıp mama vermeye devam ettım ve kızımı kusturdum halıyle. doktordan ogrendımkı bebek ellerını ogrenmeye calısıyormus.
kızım da gercekten oyle. once bı ellerını parmaklarını bakıyor yumruk yapıyor acıyor sonra da agzına goturuyor. kızım 3bucuk aylık bunu 3 haftadır yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?