- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
ya biz çok şey denedik kuzenim 5 yaşında ve hala işaret ve orta parmağını birlikte emiyor. Emmezse çok huzursuz oluyor parmaklarını emerek uyuyor ancak. doktor acı ojeler var tırnaklarına sürün demişti. ama işe ayaramadı çocuk kusa kusa gene de emdi ojeleri falan yaa CADIARZU
ayrıca ogluma emzık hıc vermedık sımdıye kadar. baslarda denedık ama ıstmedı. bızde tekrarlamadık. hıc emmedı. elini emecegıne emzık emsın dedık. bu seferde mıdesı bulanıyo kusuyo.
Normal canım hiç canını sıkma bebekler genelde öyle emme refleksi işte zamanla bırakır 2 hafta sonra farklı bir şey çıkar merak etme ayrıca emzık emmiyorsa bırak emmesin ilerde birde onu nasıl bıraktıracağım derdin olacak
:uhm:
Arkadaşlar oğlum 2,5 aylık ve li sürekli ağzında. karnı aç değil sürekli emziriyorum ac olmadıgını bılıyorum. ama elı sureklı azında. emmek ıstıyo.elını emecegıne emzık emsın dıyorum verıyorum emzık ıstemıyo bu seferde kusuyo.benneyaptımkine yapsam vazgecıremıyorum. benım gıbı bu durumu yasayan var mı ? yardımcı olun lutfen.l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?