Komşumun başına geldi ama kaç aylıktı hatırlamıyorum. Dönem dönem tomografi çekilerek kontrol edildi. Bebek olduğu için çabuk toparlıyor sıkmayın canınızı. Kapanır çatlaklar Allahım izniyleMerhaba hanımlar kızım 10 aylık cumartesi günü yataktan düştü ilk 48 saat bi şey yoktu sonrasında banyo yaptırırken kafasında şişlik olduğunu gördüm hemen acile götürdüm tomografi çekildi ve çatlak var dediler biraz da altında kanama varmış ama kızımda kusma gözlerde kayma veya başka belirtilerin hiç biri yok iki gün doktor hastanede yatırdı hatta cuma gününe kadar kalın dedi ama kızım durmadığı ve çok skıldığı için belirtilerin hiç biri olmadığı için üstüne de hastane de çok salgınlı hasta olduğu için tedavi reddi verip hastaneden ayrıldım şimdi cuma günü tekrar tomografi çektirmeye götürecem ama başından böyle bi şey geçen oldu mu ne kadar zaman da iyileşti iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama genel durumu çok iyi kızımın
İnşallah bende yarın tekrar tomografi için götüreceğim çok zararlı biliyorum ama kalbim pır pır ediyor içimin rahat etmesi lazımKomşumun başına geldi ama kaç aylıktı hatırlamıyorum. Dönem dönem tomografi çekilerek kontrol edildi. Bebek olduğu için çabuk toparlıyor sıkmayın canınızı. Kapanır çatlaklar Allahım izniyle
Evet zararlı maalesefİnşallah bende yarın tekrar tomografi için götüreceğim çok zararlı biliyorum ama kalbim pır pır ediyor içimin rahat etmesi lazım
Evet gerçekten çok dikkat etmek lazım bir saniyelik bi gözümü ayırmamla olanlar oldu maalesef şimdi diş skntısı da çekiyor her huysuzluğunda acaba diyorum doktor doktor gezicem artık biri geçmiş diyene kadar inşallah bi an önce iyileşirAyy çok çok geçmiş olsun benimde 10 aylık oğlum var. malesef artık bir yerde durmuyorlar çok çok dikkat etmemiz lazım iyice lafı sözü anlayana kadar. Benim oğlumda çok düşüyor tek bırakmaya gelmiyorlar. İnşallah kapanmıştır çatlağı. Benim oğlum daha küçükken 5 6 aylık galiba betona düştü hemde burnu üzerine burnu kanadı üstünde yara oldu. Canı çok yandı çok ağladı. Dr aradım bir kusma vs olursa getirin dedi. Şükür kötü bir şeyle karşılaşmadım.
Ben kendim o kadar küçükken değil ama 4-5 yaşındayken birinci kattan düşüp kafam betona gelmişti ve kafatasımda çatlak oluşmuştu. Bikaç gün hastanede kalmıştım. Bir sorun olmadı.Merhaba hanımlar kızım 10 aylık cumartesi günü yataktan düştü ilk 48 saat bi şey yoktu sonrasında banyo yaptırırken kafasında şişlik olduğunu gördüm hemen acile götürdüm tomografi çekildi ve çatlak var dediler biraz da altında kanama varmış ama kızımda kusma gözlerde kayma veya başka belirtilerin hiç biri yok iki gün doktor hastanede yatırdı hatta cuma gününe kadar kalın dedi ama kızım durmadığı ve çok skıldığı için belirtilerin hiç biri olmadığı için üstüne de hastane de çok salgınlı hasta olduğu için tedavi reddi verip hastaneden ayrıldım şimdi cuma günü tekrar tomografi çektirmeye götürecem ama başından böyle bi şey geçen oldu mu ne kadar zaman da iyileşti iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama genel durumu çok iyi kızımın
Yerini yadırgayan bi bebeğim var ve çok hareketli iki gün kaldık hastanede yatağın üstünde oturtmaktan hareketsiz kalmaktan sürekli ağlıyor ve uyumuyordu gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktan üstüne bi de her çocuk hasta ve benim bebeğimde hiç bi belirti yok hastane de zaten hiç bi şey yaptıkları yok gözlem altında tutuyorlar ateşini bile ölçmeye gelmiyorlar en ufak bi belirtisi olsa tabi ki hastaneden çıkmazdım ben kendi evimde steril ortamda gözlemlemek istedim bi de mikrop kapmasın diye çok şükür ki durumu iyi eve gelip de oyuncaklarını gördüğündeki heyecanını görebilseydiniz anlardınızGeçmiş olsun. Umarım tez zamanda geçer.
Ancak hastahaneden çıkmakla bence iyi yapmamışsınız. Hiçbir belirti vermemiş ama çatlak varmış. Bu durumda nasılsa belirti yok ve sıkılıyor diye çıkmanız bana çok tuhaf geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?