Bebeğim düşerse düşsünmüş.

Siz kaç kardeşsiniz?

Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.

Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.

Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.

Annenin düşüncesi 1, bu yorum 2.

Siz kaç kardeşsiniz?

Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.

Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.

Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.
SANANE ...

canım benım de bıraz kanama oldu anneme soyledım lavaboya falan gıdersem korkuyorum dedım annem de kızım tuvalete gıtmeyle dusecekse dussun zaten dedı ama hanı beddua değil o kadardan dusecekse zaten duser anlamında soykledı belkı anneız de boyle soylemıstır

Canım üzmeyin kendinizi zor bi durum ama bazı büyükler böyle patavatsız olabiliyor :KK43: oğlumda benimde kanamam vardı doktor ilaç verdi bende kayınvalideme söyledim görümcemde vardı yanımızda ilaçla duracaksa düşsün dedi bana :63::mad::KK34::KK42:çok şükür hiç bişey olmadı şimdi benden çok seviyor :KK64:bu modeller böyle patavatsız:KK56:

Eger yengenin ve senin cocugunla ugrasmissa beyni dönmustur kadinin biri 4. Hamile biri 2. Bencede anneniniz bakmasın
Zaten cocuk yapip kim bakacak diye dusunenlere kimse kusura bakmasin ifrit oluyorum yasli basli kadinlar gelmis kac yasina bebekle ugrasiyor gonlu varsa cok hevesliyse illede bakicam derse problem yok ama bıktirana kadarda ugrasiyor iste kimisi

bütün çocuklar annenin yanında mı ilk çocuk ikincisi olacaksa vs. ve çok fazla çocuk baktıysa birde kimseyi memnun edemediyse nevri dönmüştür kadının
aşırı öfkeli bir hali var annenin az biraz yanaşmayın çocuklara bakıcı tutacağınız söyleyin kadın biraz kendini dinlesin

Annenin çocuk bakmaktan sinirleri bozulmuş sanırım veya mizacı bu. Bence uzak dur...

Yengenin çocuklarının hiçbirine o bskmadı.Benim 1. Çocuğa2 yyıl bbabaannesi 2 yıl kendisi baktı.Bakıcı deyince hayır diyor.Elaleme çocuğa bakmadı dedirtmemek diyor.Elalem için bakacakmis.KKayınvalide zaten Allahlik.Her şeye bahane bulan kızım bakacak bana diyen biri.Buralardan çekip gidesim var.Ama eşim anasının dibinden ayrılmıyor.Biktim bu hayattan.Yorum yapanlara tesekkur ederim.Beni hasta halimle uzenler Allahindan bulsun.

Amaaan takma kafana.. he de gec.. benim de ilk iki yil cocugum olmamisti.. ilk zamanlar maddi sikinti felan borc harc odedik.. kv birgun yuzume karsi insallah olmaz cocugunuz, napicaksiniz borclariniz daha onemli demisti, ne kadar cok istekli oldugumuzu bile bile.. oturup gunlerce agladim esime sezdirmeden.. Aylar sonra (allah rahmet eylesin) vefat etti.. bir ay sonra hamile kaldim.. gormek istemiyormus demek; gostermedi mevlam torununu.. yinede kiyamam ona.. sevdigimin anasi sonucta.. heleki kendi annem olsa dedikleri asla umrum olmazdi.. ana sonucta; yillarin birikimi yada cahilligi.. ne analar var iki sozune mi acalim aramizi? Siz de 2. Bebeginizde ona guvenmezsiniz olur biter.. Belli ki bikmis kadin.. biraz da son demlerini rahat rahat gecirsin..

O halde çocuğunuza kendiniz bakacaksanız doğurun.
Yaptığı kesinlikle hoş bir şey değil ama bu yaştan sonra çocuk bakmak istemiyorsa da en doğal hakkı bana göre.

O halde çocuğunuza kendiniz bakacaksanız doğurun.
Yaptığı kesinlikle hoş bir şey değil ama bu yaştan sonra çocuk bakmak istemiyorsa da en doğal hakkı bana göre.
Zaten zorla çocuk baktiran yok.Kendisi bakici tutmayin diyor.Allah sağlık versin ben bakarım çocuğuna.Bencilllik yyapiyor.Her şeyine ben koştururum.Ama arti k gitmeyeceğim.Kavga ediyor benle.Doktor hiç kipardama dinlenme dedi.O temizlik diyor.Ruh hastası.Babam da onun yüzünden öldü zaten.Keşke babam değil de o gitseydi.

:KK57: bir anne bunu nasil soyleyebilir SOK-TA-YIM ! "Duserse dussunde" ne demek sen karninda can tasiyorsun yaziklar olsun bu anneye .. ucmus kadin

[QUOdr="Jolyss, post: 412karıştırıyorAbr: 308490"]:KK57: bir anne bunu nasil soyleyebilir SOK-TA-YIM ! "yiDuserse dussunde" ne demek sen karninda can tasiyorsun yaziklar olsun bu anneye .. ucmus kadin[/QUOTE]
Hem de ne uçmak.Her yeri karıştiriyor.Ablamin down sendromlu kızina sakat deyip duruyor.Ablam da üzülÜyor.Yengemin çocuğuna da düşsün diye dua etmiş.Çok cocugu var diye.Bizi zaten baskiyla büyüttü.Babamin her gün başinin etini yerdi.Komşulariyla geçinemiyor.Artik ben kaldiramayacagim.Son sözleri beni bitirdi.Bir de beni abime şikayet ediyor.

Kendi 4 tane kürtaj yaptırmış zamanında.Benim düşmem için de kömür çuvalları kaldırmış.Dudağı yyarık doğan bir Abim olmuş.Bebekken ona bakmamiş ve çocuk açlıktan ölmüş.Ben de aldırdım ne olacak diyor.Gelinle de geçinemiyor zaten.Bir de onların yanina gidecekmiş bizi rezil edecekmiş.Beni öğretmenlikten attıracakmış.Allahım aaklımı koru.

Benim delirmek ya da kanser olmam için sabaha kadar dua edecekmiş.Eşime tayin isteyelim diyorum dinlemiyor.

X