- 24 Aralık 2014
- 4.923
- 6.660
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Dün gece 12 sularında arkadaslarımızdan dönüyorduk kızım esimin kucağındaydı arabaya bindiler birlikte ben arkadasimla vedalasiyordum karanlıktı görmeden kapıyı açmamla kızımin ayaklarimın dibine düşmesi bir oldu, görmedim kızımın orada oldugunu araba yüksek bir araba 1 metreye yakin mesafeden düştü yüzünün bir tarafıni ve alninin bir tarafını vurdu.Biraz ağladı ama her ihtimale karsı hastaneye gittik esimin bir akrabasi orada calısıyor o da gördü bizi işgüzar hemen kayınpederimle kaynanamı aramıs torununuz düşmüş diye. Tomografi sırası beklerken dizlerini döve döve yanımıza geldiler iste cocuktur bu düşer Allah beterinden korusun falan filan.Tomografi sırası bize geldi ben panikten ağliyordum o sure esim girdi cocukla.Bunlar bana 360 derece dönüp o 5 dk icinde demedilerini bırakmadılar.Bize gelince 1 saat oturup kalkiyorsunuz arkadaslara gelince 12 lere kadar oturup cocugu dusuruyorsunuz bi cocuga bakamadiniz mi kör müsünüz...Daha hatırımda tutamadıgim bir dünya laf zırvaladılar.Ben de cevap verdim ama zaten üzgün kafayla ne dedim hatirlamıyorum bile aglamaktan helak oldum en son sen hic düsürmeden mi cocuk büyüttün dedim onu hatirlıyorum agliyorum bir yandan.Bu basladı dizlerini dövmeye vay cocugun basinı yedin falan o ara esimle kızım ciktılar bu bana yine ağlama yavrum tarzi konustu hadi evladim eve gidin dinlenin dedi cocuk anne diye agladıgi icin tartışmak yerine onunla ilgilendim sinirlenince sesim cok yukseliyor o ortamda kendimi rezil etmek istemedim acikcası sonra eve geldik. Sabaha kadar cocukla ilgilendim uyumadım esime anlatmaya fırsatım olmadı ama aksam eve gelince anlatacağım ama nereden baslasam nasıl anlatsam da onları sikayet eder gibi degil yanlış tutumda olduklarinı ifade etsem ? o kadar iki yüzlü ki kayinpederim yine üzerime gelmedi ama o mendebur kadin ikili oynamayi ne iyi biliyor.Bana mesaj atmıs cocuk uyaniksa görmeye gelecegim diye uyuyor dedim uyanınca haber et dedi cok yorgunuz dedim.Yine kovdu diye esime bambaska anlatmaz degil mi ? Zaten benim yüzümden.oldugu icin cok üzgünüm bir de böyle konusulmasi beni mahvetti
Son düzenleme: