• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğim çokkk uyuyor....yardımmm..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar oğlum şu an 2 aylık falan oldu düzeltilmiş..doğalı ise 4 buçuk ay oldu...şimdiye kadar 2 ....3 saatte bir uyanıyor ve çok iştahlı yiyiordu mamasını...son 1 haftadır ise 6 saat 7 saat uyumaya başladı..uyanmıyor ...çok uyuyor....nedeni ne olabilir....öğün sayısı 7 ..8 falandı şimdi 4 veya 5 nedeni ne olabilir bu ayda normalmi....

arkadaşlar oğlum şu an 2 aylık falan oldu düzeltilmiş..doğalı ise 4 buçuk ay oldu...şimdiye kadar 2 ....3 saatte bir uyanıyor ve çok iştahlı yiyiordu mamasını...son 1 haftadır ise 6 saat 7 saat uyumaya başladı..uyanmıyor ...çok uyuyor....nedeni ne olabilir....öğün sayısı 7 ..8 falandı şimdi 4 veya 5 nedeni ne olabilir bu ayda normalmi....

Canım sadece geceleri böyleyse normal, gece uykuları başlamış olabilir. Ama sürekli böyleyse doktora göstermeni tavsiye ederim.

canım daha çok mama yada anne sütü ne veriyosan artık onu daha çok alıyosa ondan daha geç uyanıyodur ama az alıp geç uyanıyosa onu bi danış istersen doktorunuza

korkma kötü bişey yokturdur umarım bi dr a götürsen iyi olur yüzünde sarılık filan varmı gözlerinde sarılık oluncada çok uyyorlar benim ufaklıktan biliyorum

yani emziriyormusun yoksa mamami veriyorsun eger geceleri uyuyorsa gece uykusuna alismis olmasi 4 bucuk aylikmis cünkü ama gündüzse bence doktoruna bir danis istersen

canım bencede doktoruna sor birşey yoktur gerçi ama için rahatlasın diye yazıyorum beni annemler bebekken çok uyuyorum diye doktora götürmüş sağlıklı bebek uyur rahat bırakın demiş

canım aynı şey için geçen hafta bebeiğimi dr göttürdüm ama bebeğiim refleksleride azalmıştı mama yerken hemencik uyuyor gülmüyor takip bile etmiyordu dr bana evde grip olan yada grip geçiren birivarmı dedi ben geçirmiştim dedim bunun üzerine bebekler gribe yakalanmasalarda grip mikrobuyla savaşırken bile bu tarz durumlar olabilir dedi ve tam götürdüğüm günün akşamı hafif bir nezle durumu arttı ve geçti ama için rahat etsin istersen götür geçmiş olsun

öğün sayısı azalmış sizde cc olarak arttırın..
ayrıca DOKTORUYLA GÖRÜŞÜN..
benim oğlumda 3.5 aylık gece uyanmıuordu
doktoru artık 6 saat uyuyabilir geceleri dedi..
ama ben tabi gece kalkıp veriyorum..
dayanamıyorum napimm :emir_bebek:

Back