bebeğim çok uyuyor

hello32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
16
2
28
Merhaba iki aylık bebeğim üç gündür çok uyuyor normalde iki saatte bir uyanır mamasını yerdi şimdi sürekli uykulu gözlerini aralıyor kısık kısık bakıyor bir saat yada iki saat uyanık duruyor

Karnı aç olursa uyur.mu ?
kan şekeri düştüğü için uyanmıyor olabilir, o yüzden sordum karnının doyduğundan emin misiniz diye..
bence mama miktarını biraz artırın bide öyle gözlemleyin..
çünkü bebekler genelde 2. aya girdiklerinde daha uyanmaya başlıyorlar, sizde tersi olmuş.

mesela benim kızım uzun süren sarılıklı olmasına rağmen 2. aya girdiğimizde çirkef bişey olmuştu, kundak yapmıştım 30. günden sonra..

İki saatte bir besliyorum ama

Merhaba iki aylık bebeğim üç gündür çok uyuyor normalde iki saatte bir uyanır mamasını yerdi şimdi sürekli uykulu gözlerini aralıyor kısık kısık bakıyor bir saat yada iki saat uyanık duruyor
Aç olsaydı uyumazdı. Bem bebeğim 44 günlük aç olduğunda ortalığı yıkıyor. İlk doğduğu zamanlar şeker düşmesi olur uyku yapar o dönemi geçmişsiniz. Anne sütünden mamaya yeni geçtiyseniz mama ağır geldiği için daha çok uyuyolar. Ateşi vs yoksa hasta değilse sorun yoktur günleri günlerine uymuyor bazen bütün gün uyuyor bazen hiç uyumuyor.

İşte acaba hasta mı diyorum ateşi yok ama çok halsiz gözlerini aralıyor altından bakıyor kendine gelemiyor

İşte acaba hasta mı diyorum ateşi yok ama çok halsiz gözlerini aralıyor altından bakıyor kendine gelemiyor
mama ölçüsünü nasıl yapıyosunuz 2 saatte bir kaç cc içiyor. Benim oğlum emiyor ama uyku süresi uzadı artık 3 3 buçuk saat uyuduğu oluyor sizin bebeğiniz benimkinden büyük çok içtiği için sürekli uyku yapıyor olmasın

Çok endişeleniyorsanız bi doktora gösterin ben kendi çocuğumda yaşadığım tecrübeme dayanarak yazıyorum yanlış yönlendirme yapmayayım ama mama süte göre daha çok uyku yapıyor ben ne zaman mama versem daha uzun uyuyor çocuk

Cocugu disari cikariyor musunuz?
Evi havalandiriyor musunuz?
Yeterince mama veriyor musunuz? (Hangi marka, kac cc?)
Cocugu salliyor musunuz? Nasil uyutuyorsunuz?
Cocuk vitaminlerini kullaniyor mu?
Abisi / ablasi var mi? (Okula giden ozellikle)
Herhangi bir dusme benzeri darbe aldi mi?

Şu an hastalık salgını var. Ateşini kontrol edin mutlaka. Baygın bakıyor diyorsunuz biraz uyandırın temiz havaya çıkarın. Banyo yaptırın her gün. O kadar baygın olmamalı yani.

Çıkarıyorum evi de havalandiriyorum mama 90 CC iki iki buçuk saatte bir veriyorum . Saklamadan bile uyuyor vitaminleri d vitamini veriyorum sadece abisi ablası yok darbe vs almadı

Çıkarıyorum evi de havalandiriyorum mama 90 CC iki iki buçuk saatte bir veriyorum . Saklamadan bile uyuyor vitaminleri d vitamini veriyorum sadece abisi ablası yok

Çıkarıyorum evi de havalandiriyorum mama 90 CC iki iki buçuk saatte bir veriyorum . Saklamadan bile uyuyor vitaminleri d vitamini veriyorum sadece abisi ablası yok
3 olcu yerine bir de 4 olcu vermeyi deneyin, mamanin markasi nedir?

Gece uykusundan kolay uyanabiliyor mu? Sutunuz neden kesildi? Geri getirebileceginizi biliyorsunuz degil mi?

Topuk kani sonuclari nasil? Bebeginiz premature mi?

3 olcu yerine bir de 4 olcu vermeyi deneyin, mamanin markasi nedir?

Gece uykusundan kolay uyanabiliyor mu? Sutunuz neden kesildi? Geri getirebileceginizi biliyorsunuz degil mi?

Topuk kani sonuclari nasil? Bebeginiz premature mi?
Bebeğim prematüre mama markası hipp gece de uyuyor sütü nasıl geri getireceğim. Sonuçları da temizdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…