kaç aylık?Merhaba bebeğim üç gündür çok uyuyor normalde iki saatte bir uyanır mamasını yerdi şimdi sürekli uykulu gözlerini aralıyor kısık kısık bakıyor bir saat yada iki saat uyanık duruyor
İki aylıkkaç aylık?
anne sütü alıyor mu, yoksa sadece mama mı, karnı doyuyor mu acaba?İki aylık
Sadece mama ile besleniyor sütüm kesildianne sütü alıyor mu, yoksa sadece mama mı, karnı doyuyor mu acaba?
Karnı aç olursa uyur.mu ?anne sütü alıyor mu, yoksa sadece mama mı, karnı doyuyor mu acaba?
Şekeri düşüyor olabilir o yüzden uyanmıyordurKarnı aç olursa uyur.mu ?
Şekeri düşüyor olabilir o yüzden uyanmıyordur
kan şekeri düştüğü için uyanmıyor olabilir, o yüzden sordum karnının doyduğundan emin misiniz diye..Karnı aç olursa uyur.mu ?
İki saatte bir besliyorum amakan şekeri düştüğü için uyanmıyor olabilir, o yüzden sordum karnının doyduğundan emin misiniz diye..
bence mama miktarını biraz artırın bide öyle gözlemleyin..
çünkü bebekler genelde 2. aya girdiklerinde daha uyanmaya başlıyorlar, sizde tersi olmuş.
mesela benim kızım uzun süren sarılıklı olmasına rağmen 2. aya girdiğimizde çirkef bişey olmuştu, kundak yapmıştım 30. günden sonra..
Aç olsaydı uyumazdı. Bem bebeğim 44 günlük aç olduğunda ortalığı yıkıyor. İlk doğduğu zamanlar şeker düşmesi olur uyku yapar o dönemi geçmişsiniz. Anne sütünden mamaya yeni geçtiyseniz mama ağır geldiği için daha çok uyuyolar. Ateşi vs yoksa hasta değilse sorun yoktur günleri günlerine uymuyor bazen bütün gün uyuyor bazen hiç uyumuyor.Merhaba iki aylık bebeğim üç gündür çok uyuyor normalde iki saatte bir uyanır mamasını yerdi şimdi sürekli uykulu gözlerini aralıyor kısık kısık bakıyor bir saat yada iki saat uyanık duruyor
İşte acaba hasta mı diyorum ateşi yok ama çok halsiz gözlerini aralıyor altından bakıyor kendine gelemiyorAç olsaydı uyumazdı. Bem bebeğim 44 günlük aç olduğunda ortalığı yıkıyor. İlk doğduğu zamanlar şeker düşmesi olur uyku yapar o dönemi geçmişsiniz. Anne sütünden mamaya yeni geçtiyseniz mama ağır geldiği için daha çok uyuyolar. Ateşi vs yoksa hasta değilse sorun yoktur günleri günlerine uymuyor bazen bütün gün uyuyor bazen hiç uyumuyor.
mama ölçüsünü nasıl yapıyosunuz 2 saatte bir kaç cc içiyor. Benim oğlum emiyor ama uyku süresi uzadı artık 3 3 buçuk saat uyuduğu oluyor sizin bebeğiniz benimkinden büyük çok içtiği için sürekli uyku yapıyor olmasınİşte acaba hasta mı diyorum ateşi yok ama çok halsiz gözlerini aralıyor altından bakıyor kendine gelemiyor
Çok endişeleniyorsanız bi doktora gösterin ben kendi çocuğumda yaşadığım tecrübeme dayanarak yazıyorum yanlış yönlendirme yapmayayım ama mama süte göre daha çok uyku yapıyor ben ne zaman mama versem daha uzun uyuyor çocukİşte acaba hasta mı diyorum ateşi yok ama çok halsiz gözlerini aralıyor altından bakıyor kendine gelemiyor
Çıkarıyorum evi de havalandiriyorum mama 90 CC iki iki buçuk saatte bir veriyorum . Saklamadan bile uyuyor vitaminleri d vitamini veriyorum sadece abisi ablası yok darbe vs almadıCocugu disari cikariyor musunuz?
Evi havalandiriyor musunuz?
Yeterince mama veriyor musunuz? (Hangi marka, kac cc?)
Cocugu salliyor musunuz? Nasil uyutuyorsunuz?
Cocuk vitaminlerini kullaniyor mu?
Abisi / ablasi var mi? (Okula giden ozellikle)
Herhangi bir dusme benzeri darbe aldi mi?
Çıkarıyorum evi de havalandiriyorum mama 90 CC iki iki buçuk saatte bir veriyorum . Saklamadan bile uyuyor vitaminleri d vitamini veriyorum sadece abisi ablası yokCocugu disari cikariyor musunuz?
Evi havalandiriyor musunuz?
Yeterince mama veriyor musunuz? (Hangi marka, kac cc?)
Cocugu salliyor musunuz? Nasil uyutuyorsunuz?
Cocuk vitaminlerini kullaniyor mu?
Abisi / ablasi var mi? (Okula giden ozellikle)
Herhangi bir dusme benzeri darbe aldi mi?
3 olcu yerine bir de 4 olcu vermeyi deneyin, mamanin markasi nedir?Çıkarıyorum evi de havalandiriyorum mama 90 CC iki iki buçuk saatte bir veriyorum . Saklamadan bile uyuyor vitaminleri d vitamini veriyorum sadece abisi ablası yok
Bebeğim prematüre mama markası hipp gece de uyuyor sütü nasıl geri getireceğim. Sonuçları da temizdi .3 olcu yerine bir de 4 olcu vermeyi deneyin, mamanin markasi nedir?
Gece uykusundan kolay uyanabiliyor mu? Sutunuz neden kesildi? Geri getirebileceginizi biliyorsunuz degil mi?
Topuk kani sonuclari nasil? Bebeginiz premature mi?