- 2 Temmuz 2023
- 8.435
- 23.248
Sehir hastanelerinde relaktasyon klinikleri var, oralardan danismanlik hizmeti alabilirsiniz.Bebeğim prematüre mama markası hipp gece de uyuyor sütü nasıl geri getireceğim. Sonuçları da temizdi .
Arkadaş doğru soyluyor, açlıktan şekeri düşüyor olabilir. Kaka sayısı nasıl ?Besliyorum iki saatte bir maksimum üç saatte başka bir sebep mi var acaba bilemiyorum
Kaka bir kere yapıyorArkadaş doğru soyluyor, açlıktan şekeri düşüyor olabilir. Kaka sayısı nasıl ?
Teşekkür ederimSehir hastanelerinde relaktasyon klinikleri var, oralardan danismanlik hizmeti alabilirsiniz.
Ayrica forumda bunu basaran annelerin de basliklari var.
Bence bir doktora götürün ya. 2 aylık bebek daha fazla kaka yapması gerekmiyor mu ? Seni korkutmak değil amacım lütfen yanlış anlama ama tedbir de lazım. Unutmuşum o ayları ama daha çok bez değiştirdiğini hatırlıyorum.Kaka bir kere yapıyor
Her bebek farklıdır. Her gun bir defa kaka yapıyorsa çok iyi. Benimki o aylarda 5 6 gunde 1 kaka yapıyordu.Bence bir doktora götürün ya. 2 aylık bebek daha fazla kaka yapması gerekmiyor mu ? Seni korkutmak değil amacım lütfen yanlış anlama ama tedbir de lazım. Unutmuşum o ayları ama daha çok bez değiştirdiğini hatırlıyorum.
Gazi oluyor tabi o zamanlarda kıpırdanıyorAnnem. bebegin bir yeri agrimiyorsa uyur derdi. Gazı var mı bebeğin.
Nasi yaptınız şuan uykusu nasıl benimde bebeğim 3 bucuk aylık sadece 4 saat uyanık gün içinde napsam uyanmiyoGazi oluyor tabi o zamanlarda kıpırdanıyor