- 17 Kasım 2020
- 5
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Liyayildiz
-
Merhabalar ben yeni dogum yaptim 10 gunluk bir bebegim var ve cok fazla uyuyor butun gece ve gunduz toplasam yarim saat uyanik kaliyordur geri hep emiyor ve uyuyor hic uya ik kalmadigi icin telas ettim bu sekilde basindan gecen varsa bana yazabilirmi cok tesekkur ederim
Ama sarilik gecirdi oyuzden bu korkum o zamanlar cok halsizlikten uyuyordu hep yine oylemi acaba diye endiseleniyorumUyuması gayet normal.. Bebeği 2 saat ara ile emzir yatır.. İlerde uyusada bende uyusam diye bakarsın
Siz düzenmi olarak emsirin aç kalmasın.yenidoğanlar yer, s*çar, uyur zaten başka aktiviteleri yokAma sarilik gecirdi oyuzden bu korkum o zamanlar cok halsizlikten uyuyordu hep yine
Ama sarilik gecirdi oyuzden bu korkum o zamanlar cok halsizlikten uyuyordu hep yine oylemi acaba diye endiseleniyorum
Kanina baktir. Sarilik varmi diye.Merhabalar ben yeni dogum yaptim 10 gunluk bir bebegim var ve cok fazla uyuyor butun gece ve gunduz toplasam yarim saat uyanik kaliyordur geri hep emiyor ve uyuyor hic uya ik kalmadigi icin telas ettim bu sekilde basindan gecen varsa bana yazabilirmi cok tesekkur ederim
Bebeklerde cok normal ama yine de 18 saatten fazla uyuyorsa bi doktoruna danışın. Sarılık geçirdiğini söylüyorsunuzMerhabalar ben yeni dogum yaptim 10 gunluk bir bebegim var ve cok fazla uyuyor butun gece ve gunduz toplasam yarim saat uyanik kaliyordur geri hep emiyor ve uyuyor hic uya ik kalmadigi icin telas ettim bu sekilde basindan gecen varsa bana yazabilirmi cok tesekkur ederim
Kimi bebek az uyuyor, kimisi çok. Sariliginin geçip gecmedigiyle ilgili cocuk doktorunuzun size bilgi vermiş olması gerekir çünkü bazı bebeklerde uzun sürebiliyor.Merhabalar ben yeni dogum yaptim 10 gunluk bir bebegim var ve cok fazla uyuyor butun gece ve gunduz toplasam yarim saat uyanik kaliyordur geri hep emiyor ve uyuyor hic uya ik kalmadigi icin telas ettim bu sekilde basindan gecen varsa bana yazabilirmi cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?