Bebegim cok uyuyor

Liyayildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
5
0
1
30
Merhabalar ben yeni dogum yaptim 10 gunluk bir bebegim var ve cok fazla uyuyor butun gece ve gunduz toplasam yarim saat uyanik kaliyordur geri hep emiyor ve uyuyor hic uya ik kalmadigi icin telas ettim bu sekilde basindan gecen varsa bana yazabilirmi cok tesekkur ederim

Merhabalar ben yeni dogum yaptim 10 gunluk bir bebegim var ve cok fazla uyuyor butun gece ve gunduz toplasam yarim saat uyanik kaliyordur geri hep emiyor ve uyuyor hic uya ik kalmadigi icin telas ettim bu sekilde basindan gecen varsa bana yazabilirmi cok tesekkur ederim
😁😁bugunlerini çok ararsın canim gayet normal 10 gunlukmus daha yol yorgunu o annesi

Ama sarilik gecirdi oyuzden bu korkum o zamanlar cok halsizlikten uyuyordu hep yine oylemi acaba diye endiseleniyorum

Ama sarilik gecirdi oyuzden bu korkum o zamanlar cok halsizlikten uyuyordu hep yine
Uyuması gayet normal.. Bebeği 2 saat ara ile emzir yatır.. İlerde uyusada bende uyusam diye bakarsın 🤭
Ama sarilik gecirdi oyuzden bu korkum o zamanlar cok halsizlikten uyuyordu hep yine oylemi acaba diye endiseleniyorum

Karnının tok olduğundan eminseniz bırakın uyusun. İlerde uyusun diye yalvaracaksınız 🤣

Ama sarilik gecirdi oyuzden bu korkum o zamanlar cok halsizlikten uyuyordu hep yine

Siz düzenmi olarak emsirin aç kalmasın.yenidoğanlar yer, s*çar, uyur zaten başka aktiviteleri yok 😁 Benim oğlum 1. Ayında süslemeler yaptım uyuyordu aldım oraya koydum resimlerini çektim hiççç uyanmamıştı o derece 😁😂

Kanina baktir. Sarilik varmi diye.

Bebeklerde cok normal ama yine de 18 saatten fazla uyuyorsa bi doktoruna danışın. Sarılık geçirdiğini söylüyorsunuz

Kimi bebek az uyuyor, kimisi çok. Sariliginin geçip gecmedigiyle ilgili cocuk doktorunuzun size bilgi vermiş olması gerekir çünkü bazı bebeklerde uzun sürebiliyor.
Burda birbirimizle deneyimlerimizi paylaşıyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz ama lütfen bebeğinizin sağlığıyla ilgili endişeniz varsa bizlerden fikir almak en son yapacağınız şey olsun.
Lütfen bebeğinizin her ay tüm gelişimini takip eden ve ihtiyacınız olduğunda sorularınıza cevap verebilen bir cocuk doktoru olsun.
Sevgiler

Tok olduğundan eminsen sorun yok ama bir doktora danış derim

Back