• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim çok mu kilo kaybetmiş?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Cans2909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
13
6
1
32
Arkadaşlar merhaba, bebeğim 3040 gram doğdu ve 5. Gününde 2740 gram olmuş yüzde 10 kaybetmiş. Doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı ve 200 gram almış olmazsa hastaneye yatırmamiz gerekir dedi. Sizin süreç nasıl işledi? Doktor fazla abarttı gibi geldi. Sinirlerim bozuldu

Arkadaşlar merhaba, bebeğim 3040 gram doğdu ve 5. Gününde 2740 gram olmuş yüzde 10 kaybetmiş. Doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı ve 200 gram almış olmazsa hastaneye yatırmamiz gerekir dedi. Sizin süreç nasıl işledi? Doktor fazla abarttı gibi geldi. Sinirlerim bozuldu
Genelde doğum şişi iner aslında çok bi kayıp değil sen sık sık emzir moralini bozma sütün kesilir Allah korusun 2 saatte bir mutlaka emzir uyusada uyandır

Genelde doğum şişi iner aslında çok bi kayıp değil sen sık sık emzir moralini bozma sütün kesilir Allah korusun 2 saatte bir mutlaka emzir uyusada uyandır
Uyandırmaya çalışıyorum zorla ağzına veriyorum memeyi ama uyuyor ve asla uyanmıyor. Zorla besliyorum uykuluyken bu sefer de yutmuyor ağzından çıkartıyor.

Uyandırmaya çalışıyorum zorla ağzına veriyorum memeyi ama uyuyor ve asla uyanmıyor. Zorla besliyorum uykuluyken bu sefer de yutmuyor ağzından çıkartıyor.
Evet zor oluyo ama havalar sıcak iştah kaybı hepimizde var 2 damlada olsa inatlaşman lazım yoksa şekeri düşer daha zor kakasını takip et mutlaka belli eder doyduğunu ordan anlarsın birde önermiyorlar ama şu verin günde bir çay kaşığıda olsa hazmı kolaylaştırır

Back