- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi strawberrylips
-
benim bebeğimde emdikten sonra sonra kusuyo bazen çok bazende sanki bütün emdiğini çıkarıyo ama çok emdiği için olduğunu sanıyorum kilo alımı çok şükür iyi ama cuma günü dr gidicez o zaman sorucam bunu gelince neticeyi yazarım bebeklerimiz sağlıklı olsunn meleğimiz onlar bizim iyi olsunlarr
Canım neticeyi bekliyorum lütfen danış bi dr.na,benim bebeğim bikaç gündür emmiyo zaten ona rağmen 2 dk.emse bile onuda kusuyo reflüden şüpheleniyorum ayrıca arkadaşın dediği kırmızı pancar olayınıda denemek lazımsenağlama
Canım neticeyi bekliyorum lütfen danış bi dr.na,benim bebeğim bikaç gündür emmiyo zaten ona rağmen 2 dk.emse bile onuda kusuyo reflüden şüpheleniyorum ayrıca arkadaşın dediği kırmızı pancar olayınıda denemek lazımsenağlama
Bazı bebeklerin mide kapakçığı az gelişmiş oluyormuş (öyle birşey demişti doktorumuz bize) o zamanlar bize şırıngayla çekilen bir ilaç vermişti ve kusmaları bayağı azalmıştı.Doktorunuz ne diyor bu duruma.Bizim doktorumuz bize normal demişti ama ben gastroentereloga götürdüm o kızıma mide ilacı vermişti o işimize yaramıştı.Kızım şimdi 6 yaşında ama kusmalarında çooook çekmiştim.
emmemesinin sebepleri gögsün soğuk almıs olabilir, hamile olabilirsin süt acı oluyomus, diş çıkartıyo olabilir yada dediğin gibi reflü soguk algınlıgı olabilir dr diilde ana saglıkta bi hemsireye sordum dr. görmesi lazım dedi bu sebeplerden olabilir dedi.
selamlar.Benimde 2 aylık ikiz bebeğim var oğlumda fazla değil ama kızımın kusma problemi fazla.Dr gazdan olabileceğini söyledi emzirme ve besleme aralarında 5 dklık arayla durun ve gazını çıkarın dedi bende farkettim gerçekten işe yarıyor yoksa gazında etkisiyle fışkırtarak kusuyor .Umarım sizinkide sadece bundandır biz hala atlatamadık sabah akşam gözümüz üstlerinde çünki aşırı gazımız var ve engeleyemiyoruz.İnşallah sizinki sona erer
Akşam üzeri oğlum fışkırır tarzda kustu içtiğide iki yudumdu artık dr.a göstermek farz oldu moralim bozuldu acaip(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?