Bebek Beslenmesi bebeğim çok huysuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
bebeğim uyanık olduğu bütün zamanda mızmızlanıyor ancak kucağa alıp gezdirirsen sakinleşiyor sakin olduğu zamanlar az, bu hep böylemi olucak diye korkuyorum doğrusu henüz 4 ay 6 günlük eline oyuncak veriyorum 2 dk oyalanıyor sonra atıp bağırmaya başlıyor karnı tok, altı temiz ,uykusunu almış olsada yine aynı 2 dk ilgilenmesem konuşmasam kucağa almsam çıldırmış gibi bağırıyor.tecrubeli anneler akıl verebilir mi?ne yapmalıyım ne zaman düzelir bu durum merak ediyorum.

aynen arkadasım bendede bu sorun benim kızımda 6 eylülde 4 aylık olacak 10 gündür bagırmalar basladı ama baya bagırıyo o ses o bebekten nasıl cıkıyıor anlamıyorum:)acaba cıkardıgı sesler hosunamı gidiyo diyorum ama o seslerden sonra aglamaya dönüşüyo bilmiyorum bende neyapcam tecrübeli anneler cevap yazarlarsa sevinirim umarım kendi kendine bebeklerimiz oyalanabilir...

amin canım umarım düzelirdüzelmicek diye korkmaya başladım valla.bence bu zıpırlar bizi oyuncakları olarak görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…