• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok huysuz.

ecem3426

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
2
0
1
26
Merhaba. Bebegim 7.5 aylık. Kucakta olmayınca bağırıyor çığlıktan çok ıkınır gibi avaz avaz bağırıyor ayaklarını yattığı oturduğu yere vurup tepiniyor. Dişlerine bakıyorum hala şişkinlik beyazlık yok. Ona baktırmamak için bile bas bas bağırıyor. Burnunu çekecegimde bezini degiştirirken üstünü değıştirirken vs daha hiçbir şey yapmadan anlayınca çığlık çığlığa.Banyo yapmayi severdi artık o da eziyet oldu. İlk bebeğim tecrübem yok akranı olan diğer bebeklerde de böyle bir davranış görmüyorum. Artık bebek arabasında da durmuyor. Yolda sokakta her yerde bu tepinme bağırmayı yapıyor. Benim gözünün önünde olmamama zaten bir saniye tahammülü yok. Gazı kakası vs olduğunda değil istediği olmadığında böyle yapıyor. Yakın zamanda hasta olmuştu iyileşti biliyorum kan değerinde de bir sorunu yok bütün vitaminini ilaçlarını alıyor. Çocuk doktorları elle tutulur bir şey söylemiyor alerjik bir bebek ama zaten ilaçlarinı alıyor alerjiden böyle durdurak bilmeden huzursuz olduğunu düsünmüyorum.Yemek yemeye gelince iştahlı ama süt su icmek istemiyor. Kabız değil. Delireceğim artık. Mama sandalyesi, ana kucağı halısı, matı, yatagı, yer, yürüteç hiçbir yerde bir dakikadan fazla durmuyor. Hıçbir oyuncağıyla uzun uzun oynamıyor. Kucak istiyor kucakta da max beş dakika dayanıyor. Başka hiçbir şeyle ilgilenemez oldum gününün 4te 3ü bagırıp tepinmekle geçiyor konuşsa da ne derdi var anlasam. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durum normal mi ya da sebepleri ne olabilir ?

7.5 aydan sesleniyorum ayni bebegim. Sadece o uyurken bişeyler yapabiliyorum gerisinde hep onunla egleme seklinde
Benimki gunduz uyuyacağı zaman bile bu sekilde ıkınarak bağıra bağıra uyuyor. Biberonla süt içeceği zaman zar zor içerse icerken bile ağzı dolu halde ıkınıyor. Endişeleniyorum artık noluyor noluyor yani 😀 Bebişlerin bir şeyi yoksa Allah bize sabır versin bu davranışlarını nasıl dizginleyebiliriz ki

Back
X