• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz Problemi Bebeğim çok gazlı

ceylan affan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
22
3
1
28
Merhabalar benim çocuğum 6 aylık erkek 4. ayda gaz problemi bitmişti 5 aylık bir haftalık iken çok kötü hastalandı ondan sonra çok ciddi bir gaz problemi ortaya çıktı gaz damlası tekrar kullanmaya başladım tuvaletini de geç yapan bir daha ilk aylardan masaj ve gaz damlalarının etki etmediği zamanlarda doktor tavsiyesi ile lavman vermek durumunda kalıyorum. Benim gibi bu durumda olan var mı ne yapamam lazım neden böyle oldu hiç bir fikrim yok artık dayanılmaz oluyor uyumuyor süt içmiyor

Merhabalar benim çocuğum 6 aylık erkek 4. ayda gaz problemi bitmişti 5 aylık bir haftalık iken çok kötü hastalandı ondan sonra çok ciddi bir gaz problemi ortaya çıktı gaz damlası tekrar kullanmaya başladım tuvaletini de geç yapan bir daha ilk aylardan masaj ve gaz damlalarının etki etmediği zamanlarda doktor tavsiyesi ile lavman vermek durumunda kalıyorum. Benim gibi bu durumda olan var mı ne yapamam lazım neden böyle oldu hiç bir fikrim yok artık dayanılmaz oluyor uyumuyor süt içmiyor
Benim oglumda o donemlerde ilac ve lavman kullandı kolik degildi ama cok ugrastik. 6 ay ek gida donemi belki rahatlar artik. Yogurt iyi gelecektir. Bol hareket ve masaj. Karnina ılık bir havlu koyabilirsin bu onu rahatlatir. Zeytinyagi ver o da iyi gelir

Merhaba bebeğin hasta olduğunda antibiyotik kullandı mı? Eğer kullandıysa antibiyotikler bağırsak florasını bozuyor oda bebeğini rahatsız eder. Probiyotik damla kullanabilirsin yada en doğalı yoğurt ve kefildir. Bebeğin 6 aylık olmuş yavaş yavaş verebilirsin.

Evet antibiyotik verdim ama hem probiyotik damla hemde yoğurtta veriyorum şuan ona rağmen her gün aynı

Back